ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκίδα: Σήμερα η κηδεία του 43χρονου ξυλουργού που μαχαίρωσε η 39χρονη έξω από το σπίτι του

Χαλκίδα: Σήμερα η κηδεία του 43χρονου ξυλουργού που μαχαίρωσε η 39χρονη έξω από το σπίτι του

Στενοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του 43χρονου ξυλουργού που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα, τον αποχαιρετούν σήμερα για τελευταία φορά στο χωριό του, τα Λουκίσια.

Στο μεταξύ, η 39χρονη κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Χαλκίδας από το πρωί του περασμένου Σαββάτου ενώ της έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοχρησία και αύριο Τετάρτη αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ο αδελφός του θύματος μίλησε σήμερα στον ΑΝΤ1 και τόνισε ότι δεν θέλει να έχει καμία επικοινωνία «με δολοφόνους». «Είναι η κηδεία του αδερφού μου σήμερα. Από αυτά που είπα, κρατήστε μόνο αυτά που είπα. Δεν ασχολούμαι με δολοφόνους. Ασχολούμαι μόνο με τη δική μου οικογένεια, τη μνήμη του αδελφού μου και βγήκα απλά για να καταλάβουν όλοι ότι ο αδερφός μου και εγώ και η οικογένειά μου, είμαστε αυτοί που είμαστε, όχι βιαστές και δολοφόνοι».

Δολοφονία στη Χαλκίδα: «Λυτρώθηκα» είπε στους γονείς της η 39χρονη

Τη φράση «λυτρώθηκα, υπέφερα τρία χρόνια, κατηγορούμαι για πράγματα που είναι ανυπόστατα δεν άντεχα άλλο» είπε στον πατέρα της η 39χρονη που σκότωσε τον 43χρονο ξυλουργό Σάκη Νικολάου στη Χαλκίδα χωρίς, ωστόσο, να δίνει περισσότερα στοιχεία για το ακριβώς εννοεί με τη φράση αυτή.

Ειδικά για την τελευταία αυτή τριετία ο πατέρας της 39χρονης μετέφερε ότι «είχαμε διαπιστώσει στο σπίτι της πράγματα που δεν μας άρεσαν. Ακαταστασίες, σπασμένα τζάμια, πόρτα χτυπημένη, το τελευταίο 6 μηνο έκλειναν τα παράθυρα για να μην υπάρχει οπτική, το τηλέφωνο δεν το σήκωνε».

Όπως είπε «μέσα στο διάστημα αυτό μας ενημέρωσε 2-3 φορές για διαζύγιο και άλλες τόσες φορές ήταν που ήρθε στο σπίτι και μας έλεγε ότι δεν θα μείνει άλλο εκεί. Και οι οι δύο υπέφεραν από κάτι και αυτό ήταν μια παρέμβαση κάποιου τρίτου». Ο πατέρας της 39χρονης δράστιδος είπε ακόμα ότι κάποια στιγμή ο σύζυγός της και γαμπρός του, του είχε πει τη φράση «αυτόν τον άνθρωπο αν δεν είχε παιδιά εγώ θα τον σκότωνα».

«Πιστεύω ότι είχε σκοπό να τον τρομοκρατήσει. Έμαθα ότι είχε ζητήσει μια συνδρομή να τον δείρει κάποιος άλλος» συμπλήρωσε ο πατέρας της 39χρονης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρίνα Λεμεσού: Επιχείρησαν να φύγουν από το parking χωρίς να πληρώσουν - Πρόταξαν μαχαίρι σε αστυνομικούς

Επεισόδια έξω από ΑΔΕ Λεμεσού: Αύριο η απόφαση για τους 10 που συνελήφθησαν - Τα αδικήματα που τους βαραίνουν

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Ιωάννα Τούνη: Ο προβληματισμός που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους – «Δεν ξέρω τι πάει λάθος»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top