ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οκτώ υπέροχα σπίτια σε προάστια της Λευκωσίας για να στεγάσουν τα όνειρά σας!

Οκτώ υπέροχα σπίτια σε προάστια της Λευκωσίας για να στεγάσουν τα όνειρά σας!

Η Λευκωσία αποτελεί μια ελκυστική επιλογή για αγορά ακινήτου, προσφέροντας ποικιλία επιλογών τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στα προάστια. Τα τελευταία ειδικότερα, παρουσιάζουν πλήθος πλεονεκτημάτων που τα καθιστούν ιδανικά για αγοραστές που αναζητούν ένα ήρεμο και οικογενειακό περιβάλλον, μακριά από την ρουτίνα και τον θόρυβο της πόλης. Συγκριτικά με το κέντρο της πόλης, οι τιμές ακινήτων στα προάστια είναι πιο προσιτές, τα σπίτια μεγαλύτερα με περισσότερα δωμάτια και αυλές και προσφέρονται σε μεγάλη ποικιλία σε τύπους και στυλ κατοικιών, καλύπτοντας διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις.

Είτε αναζητάτε την κατοικία που θα στεγάσει τα όνειρα και την οικογένειά σας, είτε κάποιο ελκυστικό επενδυτικό ακίνητο, η Altia - η ταχύτερα αναπτυσσόμενη εταιρεία ακινήτων της Κύπρου - θα σας βοηθήσει να βρείτε το ιδανικό σπίτι το οποίο μπορεί και είναι ένα από τα παρακάτω που βρήκαμε στον εκτενή κατάλογο της εταιρείας με τα διαθέσιμα ακίνητα σε προάστια της Λευκωσίας:

Διώροφη κατοικία στην Καλλιθέα Ιδαλίου

Διώροφη ανεξάρτητη κατοικία με σοφίτα και υπόγειο σε προνομιακή περιοχή της Καλλιθέας στο Δάλι. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαία κουζίνα, σαλόνι/τραπεζαρία και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος έχει τέσσερα υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, ενώ στην κύρια κρεβατοκάμαρα υπάρχει και γκαρνταρόμπα. Η σοφίτα αποτελείται από δύο υπνοδωμάτια με ιδιωτικό μπάνιο, καθιστικό και τουαλέτα. Το υπόγειο έχει χώρους στάθμευσης, ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, μπαρ, δωμάτιο υπηρεσίας, μπάνιο και μια μικρή κουζίνα. Εξωτερικά υπάρχει διαμορφωμένη αυλή, πισίνα με τζακούζι, χώρος BBQ και βοηθητικά κτίρια που χρησιμοποιούνται ως τουαλέτα και ντους.

Διώροφη κατοικία στην Παναγία Ευαγγελίστρια στο Δάλι

Διώροφη κατοικία στην Παναγία Ευαγγελίστρια Ιδαλίου. Το ισόγειο αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα και γραφείο σε ενιαίο χώρο, τουαλέτα επισκεπτών και ένα πλυσταριό. Στον πρώτο όροφο υπάρχουν τρία υπνοδωμάτια, δύο από τα οποία είναι τύπου en-suite με ντους και ντουλάπα και στο τρίτο υπνοδωμάτιο υπάρχει τζακούζι και ντουλάπα ενώ σε κάθε υπνοδωμάτιο υπάρχει σοφίτα. Εξωτερικά υπάρχουν καλυμμένες/ακάλυπτες βεράντες, δύο θέσεις στάθμευσης, αποθήκη και γκαράζ.

Διώροφη κατοικία με πισίνα στο Τσέρι

Διώροφη κατοικία με πισίνα στο Τσέρι. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού, τραπεζαρίας και κουζίνα με μοντέρνα και υψηλής ποιότητας φινιρίσματα όπως ψευδοροφή και γρανιτένιες επιφάνειες κουζίνας. Ο πρώτος όροφος αποτελείται από μια μικρή κουζίνα / πλυσταριό και τρία υπνοδωμάτια που όλα είναι τύπου en-suite και η κύρια κρεβατοκάμαρα διαθέτει επίσης δωμάτιο-ντουλάπα. Επιπλέον, η κατοικία περιλαμβάνει πάτιο με πισίνα στο ισόγειο, χώρο στάθμευσης και αυλή.

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στο Γέρι

Κατοικία τριών υπνοδωματίων στο Γέρι περίπου 300μ νότια της Λεωφόρου Γερίου και απέναντι από το Β' Δημοτικό Σχολείο Γερίου. Διαθέτει σαλόνι/τραπεζαρία σε ενιαίο χώρο, κουζίνα με τραπεζαρία, τουαλέτα επισκεπτών, τρία υπνοδωμάτια, μπάνιο και πλυσταριό. Εξωτερικά υπάρχουν καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες, καλυμμένος χώρος στάθμευσης και βοηθητικό δωμάτιο.

Κατοικία έξι υπνοδωματίων με πισίνα στο Τσέρι

Σύγχρονη, πολυτελής και ευρύχωρη διώροφη κατοικία με πισίνα και σοφίτα στο Τσέρι. Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο καθιστικού/τραπεζαρίας και κουζίνας, μια μικρή κουζίνα, ένα υπνοδωμάτιο με ιδιωτικό μπάνιο, χώρο γραφείου, τουαλέτα επισκεπτών, πλυσταριό, τζάκι και εσωτερική σκάλα που οδηγεί στον πρώτο όροφο. Επιπλέον, στο ακίνητο υπάρχει ανελκυστήρας που οδηγεί από το ισόγειο στον πρώτο όροφο και στην παρούσα φάση είναι εκτός λειτουργίας. Ο πρώτος όροφος διαθέτει μια μικρή κουζίνα, ένα μπάνιο και πέντε υπνοδωμάτια από τα οποία η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι τύπου en-suite με δωμάτιο-ντουλάπα. Εξωτερικά το σπίτι διαθέτει πισίνα, καλυμμένες και ακάλυπτες βεράντες, στεγασμένο χώρο στάθμευσης για 2 αυτοκίνητα, ευρύχωρη αυλή, αποθήκη και λεβητοστάσιο.

Τριώροφη κατοικία, έξι υπνοδωματίων στην Πάνω Δευτερά

Τριώροφη κατοικία, έξι υπνοδωματίων στην Πάνω Δευτερά περίπου 350μ. από τον αυτοκινητόδρομο και περίπου 1,8 χλμ από το κέντρο της κοινότητας. Το ισόγειο αποτελείται από δύο σαλόνια με τζάκι, τραπεζαρία, μία τουαλέτα επισκεπτών και μία κουζίνα. Ο πρώτος όροφος διαθέτει 4 υπνοδωμάτια (το ένα με ιδιωτικό μπάνιο) και 1 κυρίως μπάνιο και βεράντα. Ο δεύτερος όροφος αποτελείται από 2 υπνοδωμάτια, ένα κυρίως μπάνιο και ακάλυπτες βεράντες. Εξωτερικά διαθέτει πισίνα και μεγάλη αυλή.

Διώροφη κατοικία με ιδιωτική πισίνα στην Αλάμπρα

Διώροφη κατοικία στην Αλάμπρα της επαρχίας Λευκωσίας με υπόγειο και πισίνα, χτισμένη στο βόρειο μισό οικόπεδο έκτασης 920 τ.μ. Το ισόγειο αποτελείται από τραπεζαρία και καθιστικό, κουζίνα, τουαλέτα επισκεπτών και ντους. Ο πρώτος όροφος περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, εκ των οποίων η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι τύπου en-suite, ένα γραφείο και ένα μπάνιο. Επιπλέον, διαθέτει υπόγειο 125 τ.μ. που περιλαμβάνει χώρο στάθμευσης, δωμάτιο υπηρεσίας, και μηχανοστάσιο πισίνας.

Διώροφη κατοικία στον Λυθροδόντα

Διώροφη κατοικία στον Λυθροδόντα περίπου 600μ. από το κέντρο του χωριού και 13χλμ. από τον αυτοκινητόδρομο Α1.  Το ισόγειο αποτελείται από ενιαίο χώρο εισόδου/σαλόνι/τραπεζαρία, κουζίνα, πλυσταριό και τουαλέτα επισκεπτών. Ο πρώτος όροφος διαθέτει 3 υπνοδωμάτια (το ένα με ιδιωτικό μπάνιο), ένα κυρίως μπάνιο και 2 καλυμμένες βεράντες. Το ημιυπόγειο αποτελείται από λεβητοστάσιο, κεντρική θέρμανση και καλυμμένο χώρο στάθμευσης ενώ μέρος του έχει μετατραπεί σε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου.

Δείτε περισσότερες κατοικίες και κατοικίες σε μειωμένες τιμές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top