ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Έτσι σχολίασε την πτώση της δημοφιλίας του ΠτΔ - Πού απέδωσε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Έτσι σχολίασε την πτώση της δημοφιλίας του ΠτΔ - Πού απέδωσε τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης

«Δεν μπορούν ούτε πρόκειται οι μετρήσεις να καθορίσουν τις ενέργειες της Κυβέρνησης αλλά η υλοποίηση των πολιτικών και η προώθηση των έργων που εντάσσονται σε ένα φιλόδοξο πρόγραμμα διακυβέρνησης», δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης κληθείς να σχολιάσει την πτώση της δημοφιλίας του Προέδρου Χριστοδουλίδη σύμφωνα με δημοσκόπηση που παρουσίασε η εφημερίδα «Φιλελεύθερος».

Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της εφημερίδας η αρνητική εικόνα για τον Πρόεδρο έχει το 49% και η θετική γνώμη το 47%.

Μιλώντας στο Κρατικό Ραδιόφωνο, ο κ. Λετυμπιώτης, ανέφερε ότι: «είναι δεδομένο, ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έλαβε πέρυσι τέτοιες μέρες την λαϊκή εντολή για πενταετή θητεία».

Επίσης, σχολιάζοντας τα αποτελέσματα, τα απέδωσε σε μια συνάρτηση των υψηλών στόχων που τέθηκαν και κατ' επέκταση των ανάλογων προσδοκιών που δημιουργήθηκαν.

«Συνειδητά τέθηκαν πολύ υψηλοί στόχοι και κατ' επέκταση οι προσδοκίες της κοινωνίας είναι πολύ υψηλές» δήλωσε ο κύριος Λετυμπιώτης.

Όπως ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: «τις όποιες δημοσκοπήσεις βλέπουν το φως της δημοσιότητας, τις μελετάμε, τις αναλύουμε και εξάγουμε και εμείς τα δικά μας συμπεράσματα».

Καταλυτικά είπε ότι: «είναι δεδομένο ότι μια δημοσκόπηση είναι η «φωτογραφία» μιας συγκεκριμένης χρονικής στιγμής», προσθέτοντας ότι τα όποια δημοσκοπικά αποτελέσματα οφείλονται σε μια σειρά από λόγους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση Ιράν κατά Ισραήλ: Υπάρχει φόβος για την ασφάλεια στην Κύπρο; Απαντά ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Από πυροβόλο όπλο ρίχθηκαν οι πυροβολισμοί σε οικία στο Φρέναρος - Δεν υποψιάζεται κανένα ο 36χρονος

Ψάχνουν τα κλειστά κυκλώματα για την έκρηξη σε υπό ανακαίνιση ξενοδοχείο - Λαμβάνουν καταθέσεις από τους ιδιοκτήτες

Πόλος έλξης η Κύπρος αλλά…μειώθηκαν τα έσοδα από τον τουρισμό - Οι μεγαλύτερες αγορές και τα ποσά που ξόδεψαν

Έχεις φάρμακα που θες να πετάξεις; Θα μπορείς σε κάδους στα φαρμακεία - Ποια θα εξαιρούνταιLIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

LIVE: Συνεχίζονται οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Οι ΗΠΑ «δεν θα συμμετέχουν» σε αντεπίθεση κατά του Ιράν

Στη μύτη των ποδιών του είναι ολόκληρος ο πλανήτης, αναρωτώμενος αν το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top