ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τσικνοπέμπτη: Αυξήθηκαν οι τιμές του κρέατος; Που κυμαίνονται και τι προτιμούν οι Κύπριοι - Υπάρχουν ελλείψεις;

Τσικνοπέμπτη: Αυξήθηκαν οι τιμές του κρέατος; Που κυμαίνονται και τι προτιμούν οι Κύπριοι - Υπάρχουν ελλείψεις;

Την Τσικνοπέμπτη θα γιορτάσει η Κύπρος την Πέμπτη (7/3), με τις φουκούδες και την τσίκνα να αναμένεται να κατακλύσουν τους δρόμους των πόλεων για ακόμα μια φορά.

Μιλώντας στο ThemaOnline, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Κρεοπωλών Κύπρου Κώστας Λειβαδιώτης, ερωτηθείς αν καταγράφηκαν αυξήσεις ενόψει της Τσικνοπέμπτης, απάντησε ότι δεν έχουν αλλάξει.

«Οι τιμές δεν έχουν ιδιαίτερη αύξηση, είναι σταθεροποιημένες», επεσήμανε.

Τι κρέας προτιμούν οι Κύπριοι - Υπάρχουν ελλείψεις;

Αναφορικά με το κρέας που επιλέγουν κυρίως οι Κύπριοι την Τσικνοπέμπτη, ο κ. Λειβαδιώτης επεσήμανε ότι διαλέγουν κυρίως το χοιρινό και το αρνί.

«Επιλέγουν περισσότερο της σχάρας όπως μπέικον, παιδάκια, σιεφταλές, λουκάνικα κτλ.», πρόσθεσε.

Όσο αφορά τις τιμές, ο κ. Λειβαδιώτης ανέφερε ότι το χοιρινό κυμαίνεται γύρω στα 6-7 ευρώ το κιλό και το αρνί κυμαίνεται γύρω στα 12-14 ευρώ το κιλό.
Καταληκτικά, ερωτηθείς αν αναμένεται να δούμε ελλείψεις σε κάποιο κρέας, ο κ. Λειβαδιώτης απάντησε ότι υπάρχει επάρκεια και θα ικανοποιηθούν όλοι.

«Υπάρχει επάρκεια επειδή άργησε να έρθει η τσικνοπέμπτη και προλάβαμε και εφοδιαστήκαμε αρνιά. Έχουμε και ντόπια και συμπληρώνουμε και από εισαγωγές», είπε καταληκτικά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:ΠτΔ: «Δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε άλλους Σύρους πρόσφυγες - Είμαστε στα όριά μας»

ΠτΔ: «Δεν είμαστε σε θέση να δεχτούμε άλλους Σύρους πρόσφυγες - Είμαστε στα όριά μας»

Η Κύπρος προσπαθεί να έχει ρόλο διαμεσολαβητή, καθιστώντας σαφές προς όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές ότι μια περαιτέρω κλιμάκωση δεν είναι προς το συμφέρον καμίας χώρας και ότι η κρίση αυτή δεν μπορεί να διευθετηθεί με στρατιωτικά μέσα, δήλωσε για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top