LIKE ONLINE

Τα ζώδια που θα έβγαιναν ραντεβού με δεσμευμένο άτομο

Τα ζώδια που θα έβγαιναν ραντεβού με δεσμευμένο άτομο

Λένε πως στον πόλεμο και τον έρωτα όλα επιτρέπονται. Για ορισμένα ζώδια αυτό σημαίνει πως μπορούν να βγουν ραντεβού, χωρίς ενδοιασμούς, με ένα δεσμευμένο – ακόμα και παντρεμένο – άτομο.

Ζουν για τον ενθουσιασμό που δίνει το κρυφό της σχέσης ή θέλουν να επιβεβαιώσουν το εγώ τους και επαναπαύονται, καθώς δεν θα χρειαστεί να δεσμευτούν για κάτι σοβαρό. Μπορεί πάλι να ερωτεύονται τόσο βαθιά που αφήνουν στην άκρη κάθε δεύτερη σκέψη και ελπίζουν η σχέση με τον άνθρωπο αυτό να αλλάξει.

Διαβάστε παρακάτω ποια είναι αυτά τα ζώδια:

Καρκίνος

Όταν ένας Καρκίνος αρχίζει να ερωτεύεται κάποιον, είναι σαν να φοράει παρωπίδες. Με κυβερνήτη τη Σελήνη, αυτό το ζώδιο του νερού τείνει να αφήνει τα συναισθήματά του να παίρνουν το τιμόνι, παρόλο που συχνά αυτό τους βάζει σε μπελάδες. Αν ένας Καρκίνος αρχίσει να βγαίνει με ένα δεσμευμένο άτομο, οι περισσότερες πιθανότητες όλο αυτό να ξεκίνησε ως αθώο φλερτ με εκείνον να μην γνωρίζει την ύπαρξη της σχέσης. Οι Καρκίνοι μπορεί επίσης να είναι σε θέση να πείσουν τον εαυτό τους ότι είναι εντάξει να βγαίνουν με ένα παντρεμένο άτομο, αν η σχέση του άλλου δεν είναι 100% τέλεια. Αν ακούσουν για εντάσεις ή καυγάδες, θα υποθέσουν ότι ένα διαζύγιο είναι στον ορίζοντα ή ότι το ερωτικό τους ενδιαφέρον μπορεί να βρίσκεται σε διάσταση, και όλα αυτά για να διευκολύνουν την ένοχη συνείδησή τους.

Είναι αθεράπευτα ρομαντικοί και μερικές φορές αυτό μπορεί να επηρεάσει τη λογική τους, και είναι επίσης αυτό που τους κάνει να μένουν με κάποιον, ακόμα και όταν αυτός είναι «πιασμένος».

Λέων

Ένας γάμος ή μία σχέση δεν εμπόδισε ποτέ έναν Λέοντα να βγαίνει με όποιον θέλει. Αυτό το ζώδιο της φωτιάς κυβερνάται από τον ήλιο, οπότε έχει συνηθίσει να βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής και θα κάνει τα πάντα για να πάρει ακριβώς αυτό που θέλει. Οι Λέοντες έχουν πολλή γοητεία και ξέρουν πώς να τη χρησιμοποιούν προς όφελός τους. Αν αρχίσουν να ερωτεύονται κάποιον που είναι δεσμευμένος, θα μετατρέψουν την κατάσταση σε ένα είδος παιχνιδιού – και δεν θα σταματήσουν να φλερτάρουν, να στέλνουν μηνύματα και να τηλεφωνούν μέχρι να κερδίσουν το αντικείμενο του πόθου της. Ζουν για τον ενθουσιασμό του κινδύνου να τους πιάσουν σε ένα παράνομο ξενοδοχείο ή σε ένα κρυφό ραντεβού και νιώθουν έξαψη όταν βλέπουν τον παράνομο δεσμό τους τυχαία έξω. Μάλιστα, καμιά φορά εύχονται να τους πιάσουν με το άτομο που βγαίνουν, ενώ εκείνο βρίσκεται ήδη σε σχέση, μόνο και μόνο για να έχουν να διηγηθούν εντυπωσιακές ιστορίες.

Υδροχόος

Ο Υδροχόος έχει ιστορικό στο να βγαίνει με παντρεμένους ανθρώπους. Οι Υδροχόοι, ως ζώδιο του αέρα που κυβερνάται από τον Ουρανό, τον πλανήτη που σχετίζεται με τις μη παραδοσιακές αξίες, σπάνια αφήνουν τον εαυτό τους να εγκλωβιστεί από τις προσδοκίες και τους κανόνες της κοινωνίας. Αν κάποιος πρόκειται να ασχοληθεί με την ηθική μη μονογαμία, αυτός είναι ο Υδροχόος.

Θα είναι ευχαρίστως το τρίτο πρόσωπο σε μια ανοιχτή σχέση, καθώς γνωρίζει ότι δεν θα αργήσει να επιστρέψει στο δικό του διαμέρισμα και να απολαύσει την ανεξαρτησία του.

Ωστόσο, ορισμένοι Υδροχόοι καταλήγουν να πληγωθούν εξαιτίας αυτού του είδους των σχέσεων. Αν είναι τρελά ερωτευμένοι, θα διατηρήσουν την ελπίδα ότι ο σύντροφός τους θα χωρίσει το σύζυγό τους και θα τους ακολουθήσει σε μια ολοκαίνουργια σχέση που θα είναι μόνο οι δυο τους. Όταν αυτό δεν πετυχαίνει, ορκίζονται να μη βγαίνουν με παντρεμένους ανθρώπους, μέχρι ο κύκλος να επαναληφθεί.

ΠΗΓΗ: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Επίθεση Ιράν: Τα σενάρια για την αντίδραση του Ισραήλ - Υπέρ των αντιποίνων μετά τη συνεδρίαση του πολεμικού συμβουλίου

Επίθεση Ιράν: Τα σενάρια για την αντίδραση του Ισραήλ - Υπέρ των αντιποίνων μετά τη συνεδρίαση του πολεμικού συμβουλίου

Παγκόσμια ανησυχία για την κλιμάκωση της κρίσης στη Μέση Ανατολή. Η μεγάλη ιρανική επίθεση κατά του Ισραήλ αναχαιτίστηκε από τον «σιδερένιο θόλο», με τη συνδρομή αμερικανικών, βρετανικών και γαλλικών μαχητικών, καθώς και την αεράμυνα της Ιορδανίας, όμως τα βλέμματα στρέφονται τώρα στην αντίδραση του Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top