Λευκωσία: Έγινε και τούτο! Την έκλεψε ο σύζυγος της… και εκείνη τον κατήγγειλε στην Αστυνομία ως ύποπτο!

Λευκωσία: Έγινε και τούτο! Την έκλεψε ο σύζυγος της… και εκείνη τον κατήγγειλε στην Αστυνομία ως ύποπτο!

Απίστευτο και πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα και συγκεκριμένα σε οικία στην Λευκωσία.

Σύμφωνα με την καταγγελία γυναικάς από την Λευκωσία, αντιλήφθηκε πριν από μια εβδομάδα πως απουσίαζαν από το χρηματοκιβώτιο του σπιτιού της το ποσών των 12 χιλιάδων ευρώ καθώς και αντικείμενα άξιας 10 χιλιάδων, τα οποία άνηκαν τόσο στην ίδια όσο και στα παιδιά της.

Η γυναίκα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία όπως επίσης, κατονόμασε και για ύποπτους τον άντρα της και ακόμη ένα πρόσωπο.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού Νήσου διερευνά την υπόθεση.

Οι δυο ύποπτοι συνελήφθησαν χθες (21-90 με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση για τρεις ημέρες για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και κλοπής από κατοικία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν: Αποδεκτό το αίτημα για αναβολή - Πότε ορίστηκε

Για την ερχόμενη εβδομάδα Τετάρτη, 9 Σεπτεμβρίου 10.30 το πρωί ορίστηκε η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη. 

BEST OF TOTHEMAONLINE