Επιδειξίας επιτέθηκε σε υπάλληλο καφετέριας στον Βόλο

Επιδειξίας επιτέθηκε σε υπάλληλο καφετέριας στον Βόλο

Χειρότερη έναρξη βάρδιας δεν μπορούσε να φανταστεί μια νεαρή γυναίκα που εργάζεται σε μια καφετέρια στην περιοχή των Παλαιών στον Βόλο καθώς, την ώρα που βρισκόταν μόνη της στο κατάστημα, έγινε στόχος απρόκλητης επίθεσης από έναν επιδειξία που την τρομοκράτησε.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε αργότερα η 23χρονη κοπέλα, ο ηλικίας περίπου 40 χρόνων άνδρας άρχιζε να την κυνηγάει την στιγμή που έστηνε τα τραπέζια, αλλά κατάφερε να κρατήσει την ψυχραιμία της και να του ξεφύγει. Όμως, εκείνος άρχισε να την βρίζει χυδαία και ταυτόχρονα άνοιξε το παντελόνι του, επιδεικνύοντάς της προκλητικά τα γεννητικά του όργανα.

Η τρομοκρατημένη υπάλληλος σήκωσε το κινητό της προειδοποιώντας τον ότι θα τον καταγράψει και τότε ο επιδειξίας έσπευσε να εξαφανιστεί. Από την περιγραφή του που έδωσε στους αστυνομικούς, αποκαλύφθηκε ότι πρόκειται για γνωστό αλκοολικό με ψυχολογικά προβλήματα που κινείται στην περιοχή και πλέον αναζητείται.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE