ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Εκκενώθηκαν Μονή, στρατόπεδο και κατοικίες - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Εκκενώθηκαν Μονή, στρατόπεδο και κατοικίες - Στο σημείο η Υπ. Γεωργίας - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Συνεχίζεται η μάχη με την μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα της Παρασκευής (24/5) παρά την Κοινότητα Παραμάλι της Επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκκενώθηκαν προληπτικά η Μονή Συμβούλου Χριστού – Αγίου Γεωργίου στη Σωτήρα, στρατόπεδο των Βρετανικών Βάσεων καθώς και κατοικίες.

Σημειώνεται ότι στο σημείο έσπευσε και η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέα Κεττή, ενισχύθηκαν οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις με πυροσβεστικά οχήματα από Λάρνακα, ΕΜΑΚ και Πάφο.

Την ίδια στιγμή, ανακοίνωση εξέδωσαν οι Βρετανικές Βάσεις.

«Λόγω της μεγάλης κλίμακας πυρκαγιάς στο Παραμάλι, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ζητούν να αποφεύγεται η περιοχή. Συνιστάται στους οδηγούς του αυτοκινητόδρομου με κατεύθυνση την Πάφο να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς ο καπνός μπορεί να επηρεάσει τις συνθήκες οδήγησης. Στους δρόμους θα υπάρχει αστυνομία που θα ενημερώνει εάν απαιτηθούν εναλλακτικές διαδρομές», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Δείτε βίντεο:

 

Δείτε φωτογραφία:

 

Δείτε φωτογραφία που αναρτήθηκε από την σελίδα Atlas Fireteam:

:

 

Δείτε φωτογραφία που αναρτήθηκε σπό την σελίδα Kitasweather:

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top