ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Αμάλθεια»: Στο τερματικό της DP World Limassol το πλοίο «Tony Stark» - Ετοιμάζεται φορτίο για αποστολή στη Γάζα

«Αμάλθεια»: Στο τερματικό της DP World Limassol το πλοίο «Tony Stark» - Ετοιμάζεται φορτίο για αποστολή στη Γάζα

Το λιμάνι Λεμεσού, μέσω του τερματικού πολλαπλών χρήσεων της DP World Limassol, συνδράμει στον θαλάσσιο ανθρωπιστικό διάδρομο στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Αμάλθεια» και χθες, Πέμπτη, εξυπηρέτησε εμπορικό πλοίο με 255 εμπορευματοκιβώτια.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΥΠΕ, το πλοίο με την ονομασία «Tony Stark», κατέπλευσε χθες στο τερματικό, μεταφέροντας τα 255 εμπορευματοκιβώτια, με περίπου 5.600 παλέτες ανθρωπιστικής βοήθειας και συγκεκριμένα κονσέρβες και ξηρά τροφή.

Η ανθρωπιστική βοήθεια εκφορτώθηκε με ασφάλεια στις αποθήκες της DP World Limassol, η οποία διαθέτει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που της επιτρέπουν να συνδράμει, ως εναλλακτικό τερματικό, στην όλη διαδικασία αποστολής της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ομάδα της εταιρείας βρίσκεται στη διαδικασία προετοιμασίας του φορτίου για αποστολή στη Λωρίδα της Γάζας μέσω του θαλάσσιου ανθρωπιστικού διαδρόμου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Αμάλθεια».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Σε νέα εποχή εισέρχονται οι σχέσεις ΗΠΑ-Κυπριακής Δημοκρατίας - Κατάργηση visa για Κύπριους

Οι σχέσεις Κύπρου- ΗΠΑ διανύουν την καλύτερη περίοδο στην ιστορία τους. Η θεσμοθέτηση του Στρατηγικού διαλόγου επί συγκεκριμένων θεμάτων προτεραιότητας είναι το αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας για ανάδειξη της επιπρόσθετης αξίας της χώρας μας για τις ΗΠΑ προς ενίσχυση/ εμβάθυνση των σχέσεων Κύπρου- ΗΠΑ, στόχος που τέθηκε εξαρχής ως προτεραιότητα από τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top