«Αμάλθεια»: Στο τερματικό της DP World Limassol το πλοίο «Tony Stark» - Ετοιμάζεται φορτίο για αποστολή στη Γάζα

«Αμάλθεια»: Στο τερματικό της DP World Limassol το πλοίο «Tony Stark» - Ετοιμάζεται φορτίο για αποστολή στη Γάζα

Το λιμάνι Λεμεσού, μέσω του τερματικού πολλαπλών χρήσεων της DP World Limassol, συνδράμει στον θαλάσσιο ανθρωπιστικό διάδρομο στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Αμάλθεια» και χθες, Πέμπτη, εξυπηρέτησε εμπορικό πλοίο με 255 εμπορευματοκιβώτια.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του ΚΥΠΕ, το πλοίο με την ονομασία «Tony Stark», κατέπλευσε χθες στο τερματικό, μεταφέροντας τα 255 εμπορευματοκιβώτια, με περίπου 5.600 παλέτες ανθρωπιστικής βοήθειας και συγκεκριμένα κονσέρβες και ξηρά τροφή.

Η ανθρωπιστική βοήθεια εκφορτώθηκε με ασφάλεια στις αποθήκες της DP World Limassol, η οποία διαθέτει τις κατάλληλες εγκαταστάσεις και υπηρεσίες που της επιτρέπουν να συνδράμει, ως εναλλακτικό τερματικό, στην όλη διαδικασία αποστολής της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Ομάδα της εταιρείας βρίσκεται στη διαδικασία προετοιμασίας του φορτίου για αποστολή στη Λωρίδα της Γάζας μέσω του θαλάσσιου ανθρωπιστικού διαδρόμου στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Αμάλθεια».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Λετυμπιώτης: Στόχος η επανέναρξη των διαπραγματεύσεων από το σημείο που είχαν διακοπεί - «Κλείδωσε» η συνάντηση ΠτΔ - Ολγκίν

Στην εκπομπή «Από Μέρα σε μέρα» μίλησε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτη ο οποίος αναφέρθηκε στην συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν, αναφέρθηκε στη παραβίαση του εναέριου χώρου καθώς στη συνάντηση του Προέδρου της δημοκρατίας με την κ. Ολγκίν.