Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρή 44χρονη που καταπλακώθηκε από κλαδί πλατάνου

Τραγωδία στην Ελλάδα: Νεκρή 44χρονη που καταπλακώθηκε από κλαδί πλατάνου

Μια 44χρομη τραυματίστηκε θανάσιμα όταν καταπλακώθηκε από κλαδί πλατάνου, την ώρα που καθόταν ως θαμώνας σε υπαίθριο χώρο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, στην περιοχή του Λιτοχώρου Πιερίας.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., συνέβη, χθες, γύρω στις 10 το βράδυ. Η 44χρονη (ημεδαπή) μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της περιοχής, όπου όμως οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Από την Αστυνομία συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, αλλά αφέθηκε στη συνέχεια ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Δίον Ολύμπου διεξάγεται προανάκριση.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με συνάντηση με επικεφαλής ομογενών αρχίζει την επίσκεψή του ο Πρόεδρος στη Ν. Υόρκη

Με συνάντηση με επικεφαλής ομογενών αρχίζει την επίσκεψή του ο Πρόεδρος στη Ν. Υόρκη

Με συνάντηση, με τους επικεφαλής των ομογενειακών οργανώσεων για τις εξελίξεις στο Κυπριακό αρχίζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τις επαφές του στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE