Αιματηρό επεισόδιο στο Αγρίνιο με τραυματία 35χρονο

Αιματηρό επεισόδιο στο Αγρίνιο με τραυματία 35χρονο

Αιματηρό επεισόδιο που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 35χρονου άνδρα με δράστη 26χρονο ο οποίος αναζητείται εκτυλίχθηκε στο Παναιτώλιο στο Αγρίνιο.

Το περιστατικό έγινε χθες, Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου, με το θύμα να νοσηλεύεται με τραύματα στην πλάτη, στο στήθος και στο χέρι στο νοσοκομείο Αγρινίου ενώ τα κίνητρα της επίθεσης να παραμένουν άγνωστα.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr στο επεισόδιο, ενεπλάκησαν Ρομά από την περιοχή. Ειδικότερα ως δράστης του τραυματισμού έχει ταυτοποιηθεί 26χρονος ο οποίος φέρεται να απασχόλησε και προ λίγων μηνών για άλλο αιματηρό επεισόδιο με θύμα επαγγελματία του Παναιτωλίου.

Οι αστυνομικές αρχές έσπευσαν στο σημείο και αναζητούν πλέον τον νεαρό σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE