Πισπιρίγκου: Ξεκινά η δίκη για την υπόθεση θανάτου Μαλένας και Ίριδας

Πισπιρίγκου: Ξεκινά η δίκη για την υπόθεση θανάτου Μαλένας και Ίριδας

Ξεκινά η δίκη για τις υποθέσεις θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη - Πισπιρίγκου, Μαλένας και Ίριδας.

Όπως ανέφερε στο Open ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός η δίκη για τους θανάτους των δύο μικρότερων παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου θα ξεκινήσει με τις καταθέσεις των ιατροδικαστών.

Την Τρίτη (24/9) αναμένεται να καταθέσει η ιατροδικαστής που γνωμοδότησε την νεκροψία της Μαλένας, Χριστίνα Τσάκωνα και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κατάθεση της ιατροδικαστού, Αγγελικής Τσιόλα, που ανέλαβε την ιατροδικαστική έκθεση της Ίριδας.

Πηγή: lifo.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Κυπριακό: Στη Νέα Υόρκη κρίνονται τα επόμενα βήματα - Τι μεταφέρει η Ολγκίν στον Γκουτέρες

Στο γραφείο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών μεταφέρεται σήμερα, το επίκεντρο των εξελίξεων στο Κυπριακό, καθώς η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, συναντάται στη Νέα Υόρκη με τον Αντόνιο Γκουτέρες για μια επαφή που θεωρείται καθοριστικής σημασίας για την πορεία της διαδικασίας τους επόμενους μήνες.

BEST OF TOTHEMAONLINE