Άγριο επεισόδιο μαθητών με μαχαιρώματα έξω από το ΕΠΑΛ Λαυρίου - Δύο τραυματίες

Άγριο επεισόδιο μαθητών με μαχαιρώματα έξω από το ΕΠΑΛ Λαυρίου - Δύο τραυματίες

Άγριο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων που κατέληξε στο μαχαίρωμα δύο εξ' αυτών έλαβε χώρα την Παρασκευή έξω από το ΕΠΑΛ Λαυρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, όλα συνέβησαν όταν για άγνωστο λόγο υπήρξε συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων ανηλίκων από Κερατέα και Λαύριο που φέρονται, σύμφωνα με αναφορές, να είναι μαθητές του εν λόγω ΕΠΑΛ.

Τότε ένας 16χρονος ο οποίος αναζητείται φέρεται να έβγαλε ένα μαχαίρι και να μαχαίρωσε δύο άτομα στον μηρό. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφρά τραύματα για τις πρώτες βοήθειες.

Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. τα οποία μέχρι στιγμής έχουν προχωρήσει σε 13 προσαγωγές.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE