Άρον άρον στην Κύπρο τα παιδιά της Εθνικής ομάδας πόλο – Υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση - Βίντεο

Άρον άρον στην Κύπρο τα παιδιά της Εθνικής ομάδας πόλο – Υπέστησαν τροφική δηλητηρίαση - Βίντεο

Τροφική δηλητηρίαση υπέστησαν 13 από τα 14 παιδιά της Εθνικής ομάδας πόλο ηλικίας κάτω των 15 ετών που βρίσκονταν στην Μάλτα για αγώνες, με αποτέλεσμα να επιστρέψουν εσπευσμένα στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στον ALPHA, στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα» ο δημοσιογράφος Κώστας Νάνος, «τα 13 παιδιά μαζί και με τρεις συνοδούς μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο στην Μάλτα»

«Ένα παιδί κρατήθηκε για νοσηλεία ενώ τα υπόλοιπα με συγκατάθεση των γονέων τους επέστρεψαν χθες βράδυ στην Κύπρο», πρόσθεσε.

Παράλληλα, επισήμανε ότι «συγγενείς των παιδιών εξέφρασαν την ίδια ώρα παράπονα για τον τρόπο που χειρίστηκε ο ΚΟΑ το όλο ζήτημα. Δεν ήξεραν αν θα υπήρχε κάποιος χθες για να υποβληθούν σε κάποιες εξετάσεις τα παιδιά πριν επιστρέψουν στα σπίτια τους, υπήρχε μία ασαφής κατάσταση»

«Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει διάγνωση για το τι υπέστησαν τα παιδιά», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE