ΕΛΛΑΔΑ

Καταγγελία σοκ : Παιδόφιλος παρενοχλούσε το παιδί μου σε νοσοκομείο στην Ελλάδα

Καταγγελία σοκ : Παιδόφιλος παρενοχλούσε το παιδί μου σε νοσοκομείο στην Ελλάδα

Σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας πριν από λίγο στην Πρωινή Ενημέρωση του Αντ1, μητέρα καταγγέλλει πως ένας παιδόφιλος παρενοχλούσε σεξουαλικά το 6χρονο παιδί της στο Γενικο Κρατικό Νίκαιας.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της μητέρας ξαφνικά κατά την διάρκεια της νύχτας, 4 τα ξημερώματα της Κυριακής, στον θάλαμο του παιδιού ακούει μαζί με τις άλλες δύο μητέρες του θαλάμου έναν θόρυβο. Ανοίγουν τα μάτια τους και βλέπουν έναν ημίγυμνο άντρα πάνω από το κοριτσάκι. Αμέσως φώναξαν την ασφάλεια του νοσοκομείου όμως ο άντρας πρόλαβε να διαφύγει.

Ο κ. Πετάλας, διοικητής του νοσοκομείου, τόνισε πως έγιναν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για να διευθετηθεί το θέμα. Την Δευτέρα μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του κάλεσε και ΕΔΕ για να διαλευκανθεί το θέμα.

Η μητέρα με την σειρά της πήγε, στην αστυνομία αλλά αδυνάτισε να καταθέσει μήνυση λόγω του παραβόλου που υποχρεούται να πληρώσει.

Ενώ συμπληρώνει: "Κανένας από την διοίκηση του νοσοκομείου, δεν ήρθε να βρει ούτε εμένα ούτε το παιδί μου"

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Λίβανος: Με Σύρους πρόσφυγες θέλει να πιέσει την Ευρώπη ο ηγέτης της Χεζμπολάχ

Μονή Αββακούμ: Συνεχίζονται οι καταθέσεις ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής – Πέρνουν σειρά οι άλλοι τρεις μοναχοί

Καλά νέα για καταναλωτές: Επιτέλους τέλος στις αυξήσεις στις τιμές καυσίμων - Έρχονται μειώσεις - Πότε να τις αναμένουμε

Έδειξε πλαστή ταυτότητα και έσπρωξε αστυνομικό για να διαφύγει - Τον «τσάκωσαν» με μαχαίρι στην κατοχή του

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Η φωτογραφία στο Instagram που τη δείχνει να θηλάζει τον γιο της



Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Τι αφήνει πίσω της η Ολγκίν: Το παρασκήνιο από τις συναντήσεις με Χριστοδουλίδη και Τατάρ - Η έκπληξη και η έκθεση προς τον ΓΓ των ΗΕ

Κανείς δεν ανέμενε ότι θα έβγαινε άσπρος καπνός από την τελευταία συνάντηση της προσωπικής απεσταλμένης του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν η οποία τη Δευτέρα, είχε τις τελευταίες χωριστές συναντήσεις με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και με τον Ερσίν Τατάρ, ο οποίος επέμενε στις δικές του γνωστές θέσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top