Με τι καιρό θα γιορτάσουμε το Καρναβάλι – Κατεβαίνει την Δευτέρα η θερμοκρασία

Με τι καιρό θα γιορτάσουμε το Καρναβάλι – Κατεβαίνει την Δευτέρα η θερμοκρασία

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ωστόσο το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 20 στα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος από ψηλές νεφώσεις. Αργότερα, πιθανόν να σχηματιστεί τοπικά αυξημένη χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη, κυρίως στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά τοπικά συννεφιασμένος. Το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα βόρεια. Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος, ενώ την Τετάρτη ενδέχεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές. Την Τρίτη και την Τετάρτη, η περιοχή θα επηρεάζεται από ισχυρό βορειοανατολικό ρεύμα αέρα, ενώ από το απόγευμα της Τρίτης θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση τη Δευτέρα για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ μέχρι την Τετάρτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Το ύψος του χιονιού στη Χιονίστρα, κατά την ώρα έκδοσης του δελτίου, ήταν 1 εκατοστό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE