ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αίθριος ο καιρός με μεμονωμένες βροχές

Αίθριος ο καιρός με μεμονωμένες βροχές

Μπήκαμε ήδη στις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου, όμως απ΄ ότι φαίνεται ο καιρός δεν χαμπαριάζει από εποχές και μετά από κάποιες βροχερές μέρες στα τέλη του περασμένου μήνα, ακολουθούν ηλιόλουστες μέρες, με αίθριο καιρό και κάποια σύννεφα στην ατμόσφαιρα.

Αναλυτικά η πρόβλεψη της Υπηρεσίας Μετεωρολογίας :

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Ο καιρός θα καταστεί σύντομα γενικά κυρίως αίθριος. Από το μεσημέρι και μετά τοπικά αυξημένες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται στα ορεινά και νοτιοδυτικά ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βόρειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και τοπικά στα δυτικά και βόρεια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει γενικά λίγο ταραγμένη ενώ στα νότια θα καταστεί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το επόμενο τριήμερο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση την Τρίτη και την Τετάρτη ενώ για την Πέμπτη αναμένεται μικρή άνοδος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έθεσαν σε διαθεσιμότητα καθηγητή στη Λεμεσό που φέρεται να φίλησε μαθήτρια στο στόμα

Ολοκληρώθηκε η νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 52χρονου στο Παραλίμνι

Στην Αστυνομία οι πρώτες υποθέσεις για ψευδείς μετοικίσεις εκλογέων - Πού προκύπτει το πρόβλημα

E-kalathi: Μεγάλο ενδιαφέρον από εταιρείες - Αξιολογούνται οι προσφορές - Πότε αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Πρόταση να απομακρύνονται με ρυμούλκηση τα οχήματα που σταθμεύουν παράνομα - Λεπτομέρειες

Εκπρόσωπος της Κομισιόν: Λάθος η απαγόρευση της σημαίας ΕΕ στη Eurovision



Ολγκίν: Ενημέρωσε ΠτΔ για τις αποφάσεις της - Ετοιμάζει αναφορά προς ΓΓ ΟΗΕ

Ολγκίν: Ενημέρωσε ΠτΔ για τις αποφάσεις της - Ετοιμάζει αναφορά προς ΓΓ ΟΗΕ

Δεν θα σταματήσει να πιέζει για διάλογο μέχρι την τελευταία στιγμή, είπε τη Δευτέρα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, μετά τη συνάντησή της με τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, καθώς ανακοίνωσε ότι η αποστολή της φτάνει στο τέλος της και ότι θα ενημερώσει τις επόμενες τον Αντόνιο Γκουτέρες για τις επαφές της.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top