Το Fork Food Market μας αποχαιρετά με το τελευταίο event πριν το καλοκαίρι – Όλες οι λεπτομέρειες

Το Fork Food Market μας αποχαιρετά με το τελευταίο event πριν το καλοκαίρι – Όλες οι λεπτομέρειες

Το Fork Food Market ανακοίνωσε την τελευταία του εκδήλωση για την άνοιξη, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30 Μαΐου, στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.

Η εκδήλωση ξεκινά στις 7 το απόγευμα και υπόσχεται ένα βράδυ γεμάτο ζωντάνια, γεύσεις και όμορφη ατμόσφαιρα κάτω από τα αστέρια.

Το κοινό καλείται να απολαύσει ποιοτικό street food, δροσιστικά ποτά και την ιδιαίτερη εμπειρία του Fork στον καταπράσινο χώρο του Δημοτικού Κήπου Λευκωσίας (πίσω από τη Βουλή, απέναντι από το παλιό Γενικό Νοσοκομείο).

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για μείωση των απορριμμάτων, δεν θα διατίθενται πλαστικά μιας χρήσης.

Οι επισκέπτες ενθαρρύνονται να φέρουν το δικό τους ποτήρι, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα αγοράς επαναχρησιμοποιούμενου ποτηριού από το μπαρ, στην τιμή των 2 ευρώ.

Με πληροφορίες από checkincyprus

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μητσοτάκης για Κυπριακό: Έχω προσδοκίες από τη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν

Μητσοτάκης για Κυπριακό: Έχω προσδοκίες από τη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Ερχιουρμάν

Στις προσδοκίες που διατηρεί για την επικείμενη πρώτη συνάντηση του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον νέο ηγέτη των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν, αναφέρθηκε την Τρίτη ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή του στην ΕΡΤnews, επαναλαμβάνοντας εκ νέου ότι η λύση των δύο κρατών απορρίπτεται εξ ορισμού.