ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Λεμεσός τίμησε τη μνήμη των θυμάτων στο Παρίσι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η Λεμεσός τίμησε τη μνήμη των θυμάτων στο Παρίσι - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με κεριά που άναψαν στη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, δεκάδες πολίτες έστειλαν την Κυριακή, από τη Λεμεσό, μήνυμα ενότητας και συμπαράστασης προς το γαλλικό λαό.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Διοικητηρίου, οργανώθηκε από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Alliance Française Λεμεσού και την τοπική εφημερίδα "Λεμεσός", και σε αυτήν συμμετείχαν και αρκετοί Γάλλοι που διαμένουν στην Κύπρο.

Οι παρευρισκόμενοι άναψαν κεριά στη μνήμη των θυμάτων και ακολούθησε μονόλεπτη σιγή.

Τις ευχαριστίες της Γαλλικής Πρεσβείας και της Γαλλικής Δημοκρατίας, για τη διοργάνωση της εκδήλωσης, εξέφρασε ο Γάλλος Πρόξενος Jean Pierre Bizet, ο οποίος είπε πως "είναι μια πολύ δύσκολη στιγμή για εμάς τους Γάλλους, για δεύτερη φορά φέτος".

"Αυτή η συγκέντρωση δείχνει πόσο δυνατές είναι οι σχέσεις ανάμεσα στην Κύπρο και τη Γαλλία, πόσο δυνατές είναι οι σχέσεις των λαών μας, πόσο δυνατό είναι το ιδεώδες της δημοκρατίας και πόσο πρέπει να παραμείνει  δυνατό μέσα σε αυτές τις στιγμές", συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί ότι έντονη ήταν η παρουσία της Αστυνομίας, η οποία έλαβε αυξημένα μέτρα ασφάλειας, με πάνοπλους αστυνομικούς να περιφρουρούν το χώρο της εκδήλωσης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top