ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με παπά, κουμπάρο και...γιατρό τελέστηκε το Σάββατο γάμος νεαρού ζευγαριού στη Λεμεσό

Με παπά, κουμπάρο και...γιατρό τελέστηκε το Σάββατο γάμος νεαρού ζευγαριού στη Λεμεσό

Επεισοδιακός ο γάμος νεαρού ζευγαριού στη Εκκλησία του Άγιου Αρσενίου στην Αγία Φύλα το Σάββατο (14/11).

Σύμφωνα με σημερινό (16/11) δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», στα μισά περίπου της τέλεσης του Μυστηρίου, ο γαμπρός λιποθύμησε και έπεσε κάτω, με την λειτουργία να διακόπτεται αμέσως και να καλείται ασθενοφόρο. 

Οι νοσηλευτές παρέλαβαν τον γαμπρό και τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο για να αναχωρήσουν για το Νοσοκομείο Λεμεσού. Εκείνη  τη στιγμή, για καλή τύχη του ζεύγους, εμφανίστηκε ο τέως διευθυντής του Τμήματος Πρώτων Βοηθειών του Νοσοκομείου Λεμεσού Δρ Πέτρος Κουρέας, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στον γάμο.  Μόλις αντιλήφθηκε τι είχε γίνει, έτρεξε στο ασθενοφόρο και ως γιατρός προέβη σε μια πρώτη εξέταση του γαμπρού. Όπως ο ίδιος διέγνωσε, η λιποθυμία  του γαμπρού οφειλόταν σε σύνδρομο, το οποίο προκαλείται σε άτομα που είναι ευαίσθητα σε καταστάσεις όπου υπάρχει συνωστισμός.

Αμέσως μετά τη διάγνωση, ο γιατρός δήλωσε πως δεν κρίνεται αναγκαία η μεταφορά του γαμπρού στην εκκλησιά ενώ μετά από λίγο ο γαμπρός –συνοδευόμενος από την νύφη και τον γιατρό επέστρεψαν πίσω στην εκκλησιά για να ολοκληρωθεί το μυστήριο.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Δρ. Πέτρος Κουρέας παρέμεινε σε όλη τη διάρκεια του μυστήριο άλλα και μετά, διπλά στο πλευρό του γαμπρού για προληπτικούς λόγους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top