ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νικολέτα Τυρίμου: «Πιο επαγγελματική η φρούρηση Πρεσβειών – Παραγγέλθηκαν ειδικές στολές»

Νικολέτα Τυρίμου: «Πιο επαγγελματική η φρούρηση Πρεσβειών – Παραγγέλθηκαν ειδικές στολές»

Μπορεί η νεοσυσταθείσα μονάδα για φρούρηση Πρεσβειών και σημείων υψηλού κινδύνου να μετρά λίγες μέρες ζωής, ωστόσο είναι σε θέση να ανταποκριθείς πλήρως στα καθήκοντά της.

Αυτό τουλάχιστον τόνισε με δηλώσεις της στο ThemaOnline,  η Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Νικολέτα Τυρίμου.

Φρούρηση Πρεσβειών στην Κύπρο - Από 2 Νοεμβρίου η σύσταση - Ξέρουν να χειρίζονται το MP5;

Μιλώντας για δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας (16/11, 09:30) στα οποία εγείρονταν ερωτήματα σε σχέση με την ετοιμότητά μας να αντιμετωπιστεί ενδεχόμενη τρομοκρατική επίθεση, ανέφερε: «Όλοι οι αστυνομικοί αυτή τη στιγμή είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι και έχουν την απαραίτητη κατάρτιση για να ανταποκριθούν σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτό ισχύει για όλα τα μέλη της δύναμης, ακόμη και όσοι έχουν θέσεις σε γραφεία.  Ξέρουν μάλιστα όλοι να χειρίζονται τα MP5 (σημ. το ελαφρύ αυτόματο που χρησιμοποιούν τα μέλη της αστυνομικής δύναμης)».

Και πρόσθεσε: «Αυτή η μονάδα έχει συσταθεί πρόσφατα αλλά είναι σε πλήρη ετοιμότητα. Μάλιστα, μπορούμε να πούμε ότι πλέον η φρούρηση των χώρων υψηλού κινδύνου είναι σε πιο επαγγελματικά πλαίσια. Να σημειώσω εδώ ότι έχουν παραγγελθεί ειδικές στολές για τους αστυνομικούς αυτής της μονάδας».

Σε σχέση με τις ώρες εργασίας των αστυνομικών που έχουν αυτά τα καθήκοντα, δήλωσε: «Ισχύουν οι ώρες που ισχύουν και για τα υπόλοιπα μέλη της Αστυνομίας. Σε κάποιες περιπτώσεις οι αστυνομικοί δουλεύουν για έξι ώρες».

Φάνης Μακρίδης

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Σε νέα θανατηφόρα οδική σύγκρουση που σημειώθηκε γύρω στις 7.40 το απόγευμα της Κυριακής (6/5) στον κύριο δρόμο Καλού Χωριού - Λεμεσού, έχασε τη ζωή του ο άτυχος Ευτύχιος Χαρίτου, 30 ετών από τη Λεμεσό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top