ΕΛΛΑΔΑ

Επέτειος Πολυτεχνείου με δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας

Επέτειος Πολυτεχνείου με δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας στο κέντρο της Αθήνας

Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ. από χθες Δευτέρα (16/11) μέχρι και τις 6 Δεκεμβρίου.

Ο σχεδιασμός περιλαμβάνει αυξημένα μέτρα ασφαλείας για σήμερα, Τρίτη 17 Νοεμβρίου, καθώς θα γίνει η καθιερωμένη πορεία από το Πολυτεχνείο προς την πρεσβεία των ΗΠΑ.

Την Τετάρτη (18/11) έχουν προγραμματίσει κινητοποίηση οι αγρότες.

Το προσεχές Σάββατο (21/11) ακολουθεί το ντέρμπι των «αιωνίων» αντιπάλων Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού.

Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου αναμένεται στην Αθήνα ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρι και δυο ημέρες αργότερα είναι η επέτειος της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Παράλληλα, αυξημένα είναι και τα μέτρα ασφαλείας μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στη Γαλλία σε πρεσβείες όπως της Γαλλίας, της Βρετανίας, της Ιταλίας κ.ά., κτίρια όπου στεγάζονται επιχειρήσεις ξένων συμφερόντων, δημόσια κτίρια και άλλοι χώροι που μπορεί να αποτελέσουν «στόχους».

Μέτρα για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Με στόχο η πορεία να διεξαχθεί απρόσκοπτα και να μην υπάρξουν εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας σχεδιάστηκαν τα μέτρα ασφαλείας. Περίπου 6.000 -7.000 αστυνομικοί θα βρίσκονται επί ποδός από νωρίς το πρωί της Τρίτης και σε κατάσταση επιφυλακής σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας, ενώ αυξημένη παρουσία θα έχουν και περιμετρικά Πολυτεχνείου, Οικονομικού Πανεπιστημίου, Παντείου κ.ά.

Τα μικρής έκτασης επεισόδια που έγιναν το μεσημέρι της 12ης Νοεμβρίου θεωρούνταν αναμενόμενα από στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. καθώς όπως έλεγαν οι «πρωταγωνιστές» σε αυτά ήθελαν να ελέγξουν τις αντιδράσεις των αστυνομικών.

Πηγή: newsbomb.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top