ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ιστοσελίδα για την Έλενα Σκορδέλη! «Είμαι αθώα» γράφει

Η ιστοσελίδα για την Έλενα Σκορδέλη! «Είμαι αθώα» γράφει

Στο διαδίκτυο εδώ και μερικούς μήνες υπάρχει μία ιστοσελίδα με το όνομα της Έλενας Σκορδέλη, που μόνο λίγοι γνωρίζουν.

Η  πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Έλενα Σκορδέλη,όπως και ο αδελφός της Τάσος Κρασοπούλης, όπως είναι γνωστό στις 13 Ιουνίου 2013 με απόφαση του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας καταδικάστηκαν σε ισόβια φυλάκιση για το φόνο του Διευθύνοντος Συμβούλου του συγκροτήματος «Δίας» και της τηλεόρασης Σίγμα,  Άντη Χατζηκωστή

Στο «elenaskordeli.com» , το οποίο όπως φαίνεται στο κάτω μέρος της αρχικής σελίδας δημιουργήθηκε το τρέχον έτος (2015),  υπάρχουν κείμενα, φωτογραφίες, το βιογραφικό της, όπως επίσης και η απόφαση του δικαστηρίου.

Στόχος της ιστοσελίδας,  όπως εκφράζεται από το ύφος των κειμένων είναι η στήριξη της από τους φίλους, τους συγγενείς της και όσους πιστεύουν ότι αδίκως βρίσκεται στη φυλακή.

Η ίδια σε άρθρα της γράφει «Αυτό που περνούμε εγώ και ο αδελφός μου δεν είναι τιμωρία γιατί δεν έχουμε καμία σχέση με αυτό το έγκλημα. Αυτό που περνούμε είναι μια δοκιμασία από το Θεό γιατί θέλει στην άλλη ζωή να μας έχει δίπλα του. Όπως οι Άγιοι μαρτύρησαν και πόνεσαν για να κερδίσουν την αιώνια ζωή, έτσι και για εμάς ο Θεός θέλησε να διαβούμε αυτό τον δύσκολο δρόμο για να δοκιμάσει την πίστη μας.

Τιμωρία είναι οι τύψεις που βασανίζουν όλους όσους δούλεψαν ανήθικα, άδικα και ανέντιμα για να πάμε φυλακή. Τύψεις νιώθουν αυτοί που γνωρίζουν πολύ καλά το παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης, απέκρυψαν στοιχεία και πληροφορίες και παρεμπόδισαν σκόπιμα να φανεί η αλήθεια. Όλοι αυτοί θα νιώθουν τύψεις όταν θα βλέπουν και θα χαίρονται τα παιδιά τους αλλά θα γνωρίζουν ότι με τις ενέργειες τους στέρησαν από εμάς να βλέπουμε τα δικά μας παιδιά.

Φυσικά για να νιώσει κάποιος τύψεις και να τον βασανίζει η συνείδηση του γιατί με τις πράξεις του έβλαψε κάποιο συνάνθρωπο του, θα πρέπει πρώτα να είναι άνθρωπος και να έχει συνείδηση.

Η καταδίκη μας είναι αποτέλεσμα ενός κατασκευασμένου και καλοστημένου σεναρίου για απόκρυψη των πραγματικών ενόχων.

Ο Θεός να λυπηθεί αυτούς που αδίκησαν εμένα και τον αδελφό μου. Αυτός θα τους κρίνει. Με τη βοήθεια του Θεού εμείς θα αντέξουμε και σύντομα θα δικαιωθούμε γιατί

«Το άδικο ουκ ευλογείται»

Για την καταδίκη μας σε ισόβια φυλάκιση αποφάσισαν οι δικαστές του Κακουργιοδικείου Λευκωσίας  κ. Χ. Σολομωνίδης, ο κ. Ν. Σάντης και ο κ. Ν. Γιαπανάς.

Οι δικηγόροι της Δημοκρατίας που παρουσίασαν την υπόθεση εναντίον μας και υποστήριξαν την ενοχή μας ήσαν: η κ. Έλενα Κλεόπα, η κ. Έλλη Παπαγαπίου και η κ. Μικαέλλα Πασιαρδή.» 

Τα δυο αδέλφια κατέθεσαν έφεση ενάντια στην απόφαση του δικαστηρίου. Πάντως η δημιουργία ιστοσελίδας υπέρ κατάδικου, ενόσω βρίσκεται στις Κεντρικές Φυλακές είναι πρωτοφανής για την Κύπρο. Μία τέτοια ενέργεια αν είναι παράνομη θα διαφανεί λίαν συντόμως…  Βρείτε την ιστοσελίδα ΕΔΩ.

 Χ.ΤΣ. 

 

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top