Συγκλονίζει η Αστυνομία Κύπρου: «Ένα μήνυμα, ένα story, ένα like…μπορεί να είναι το τελευταίο σου»

Συγκλονίζει η Αστυνομία Κύπρου: «Ένα μήνυμα, ένα story, ένα like…μπορεί να είναι το τελευταίο σου»

Είναι πραγματικά σοκαριστικό και τραγικό όταν σκεφτείς ότι εξαετίας ενός μηνύματος, ενός like σε στόρι, εκείνο το ένα έστω δευτερόλεπτο που φεύγουν τα μάτια σου από τον δρόμο ενώ οδηγάς, μπορεί να αποβεί μοιραίο.

Σε νέα εκστρατεία ευαισθητοποίησης του κοινού η Αστυνομία σημειώνει: «Ένα μήνυμα, ένα story, ένα like…μπορεί να είναι το τελευταίο σου. 🛑Μην γίνεσαι #ΚινητόςΚίνδυνος».

Σημαντικός πράγοντας φυσικά και η ταχύτητα με την Αστυνομία να στέλνει το μήνυμα ότι «η ταχύτητα εντυπωσιάζει μόνο για λίγα δευτερόλεπτα. Το ατύχημα όμως σημαδεύει για μια ζωή. Οδήγα με μυαλό, όχι με εγωισμό».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Παπαναστασίου για GSI: Η μεταβίβαση άδειας στον ΑΔΜΗΕ δείχνει το ενδιαφέρον της ΚΔ για το έργο

Η μεταβίβαση της άδειας και της διαχείρισης του GSI στον ΑΔΜΗΕ δείχνουν ακριβώς αυτό που έχει συμφωνηθεί ώστε να προχωρήσουν όλα τα οποία είναι σε εκκρεμότητα σε κάποια επίλυση, ώστε να μπορέσει το έργο να μην έχει προβλήματα θεσμικά και ρυθμιστικά, δηλώνοντας με τον πιο επίσημο τρόπο το ενδιαφέρον της Κυπριακής Δημοκρατίας για το έργο, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, Γιώργος Παπαναστασίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE