Στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού των οχημάτων που κόλλησαν στην Αλυκή - Πληρώνουν οι ιδιοκτήτες -Δείτε φωτογραφίες

Στήθηκε επιχείρηση απεγκλωβισμού των οχημάτων που κόλλησαν στην Αλυκή - Πληρώνουν οι ιδιοκτήτες -Δείτε φωτογραφίες

Ξεκίνησε από νωρίς το πρωί η επιχείρηση απεγκλωβισμού των δύο αυτοκινήτων που παραμένουν «εγκλωβισμένα» στη μεγάλη λίμνη της Αλυκής Λάρνακας εδώ και μια εβδομάδα.

Η επιχείρηση γίνεται με τη χρήση ειδικών μηχανημάτων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έξοδα της επιχείρησης θα καταβληθούν από τους ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά εισήλθε στην Αλυκή ο ένας οδηγός, το αυτοκίνητο του οποίου κόλλησε στις λάσπες.

Ακολούθως, ειδοποίησε δεύτερο οδηγό προκειμένου να τον βοηθήσει να απεγκλωβιστεί. Ωστόσο, ακινητοποιήθηκε στην Αλυκή και το δεύτερο αυτοκίνητο.

Δείτε φωτογραφίες του ThemaOnline από το σημείο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE