Ο ουρανοξύστης που βγάζει ανατριχιαστικούς ήχους κάθε φορά που φυσάει

Ο ουρανοξύστης που βγάζει ανατριχιαστικούς ήχους κάθε φορά που φυσάει

Αν βρεθείτε στο Μάντσεστερ, ζητήστε να σας οδηγήσουν στον ουρανοξύστη Beetham Tower, ο οποίος-ούτε λίγο, ούτε πολύ-, προκαλεί ανατριχίλα κάθε φορά που φυσά ένας δυνατός άνεμος.

 Το γυάλινο μεγαθήριο, μοιάζει σαν να βγάζει ήχους που ίσως αρμόζουν σε μια ταινία θρίλερ-όπως θα ακούσετε και στο παρακάτω βίντεο.

«Γνωρίζω πολύ καλά το θόρυβο που βγάζει, γιατί μένω στο ρετιρέ του κτιρίου», είχε πει πριν από καιρό ο αρχιτέκτονας Ian Simpson, κληθείς να σχολιάσει το «φαινόμενο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Υπ. Ενέργειας: «Αποφασίστηκαν τα επόμενα βήματα για τον GSI - Το συντομότερο θα διευθετηθεί συνάντηση»

Τα επόμενα βήματα για την προώθηση του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ Great Sea Interconnector (GSI) αποφασίστηκαν στη συνάντηση του Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Γιώργου Παπαναστασίου με τον Έλληνα Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρο Παπασταύρου, όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο κ. Παπαναστασίου, σημειώνοντας παράλληλα ότι συμφωνήθηκε το συντομότερο να διευθετηθεί συνάντηση μεταξύ των δύο ρυθμιστών και του φορέα υλοποίησης ενώ την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη για το θέμα με την συμμετοχή του Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE