ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ

Στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ

Έφτασε γύρω στις 3.30 το απόγευμα στο αεροδρόμιο Λάρνακας, με ιδιωτικό αεροσκάφος, ο Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ.

Αμέσως μετά την άφιξη του, ο Γάλλος Πρόεδρος επιβιβάστηκε σε ελικόπτερο και μεταφέρεται στο αεροπλανοφόρο Charles de Gaulle, που βρίσκεται στα ανοικτά των ακτών της Συρίας.

Πριν από την αναχώρηση του, ο κ. Ολάντ είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με το Γάλλο Πρέσβη στην Κύπρο.

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας αναμένεται να επιστρέψει στο νησί μετά τις 6 το απόγευμα για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη στην αίθουσα επισήμων του παλαιού αεροδρομίου Λάρνακας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ενωρίτερα σήμερα το γραφείο του Γάλλου Πρέσβη, ο κ. Ολάντ θα επισκεφθεί στρατιωτικό προσωπικό στο αεροπλανοφόρο de Gaulle, στα ανοικτά των ακτών της Συρίας. "Θα συναντηθεί με τους στρατιωτικούς που εμπλέκονται στην εντατικοποίηση της μάχης εναντίον του Daesh ( Ισλαμικό Κράτος) στη Συρία και το Ιράκ ", αναφέρει η ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι κατά την άφιξη του κ. Ολάντ στο νησί, της περιοχής του αεροδρομίου υπερίπτατο ελικόπτερο της Αστυνομίας και ελικόπτερο της Εθνικής Φρουράς.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top