LIFESTYLE

Ντροπής πράγματα! Η Μενεγάκη τους είπε: «Έχετε 45 λεπτά για να φθάσετε σε… οργασμό!» (VIDEO)

Ντροπής πράγματα! Η Μενεγάκη τους είπε: «Έχετε 45 λεπτά για να φθάσετε σε… οργασμό!» (VIDEO)

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα ξεκίνησε με την παρουσίαση των εντυπωσιακών δώρων της. Συγκεκριμένα, όπως παραδέχτηκε και η ίδια, κατέληξε να μιλάει για αυτά επί 45 λεπτά!

 «Μέχρι και η μάνα μου θα ζαλίστηκε», ανέφερε η όμορφη παρουσιάστρια για την ανάλυση που έκανε νωρίτερα, ενώ φρόντισε να προωθήσει τα δώρα της καλύτερα, λέγοντας: «Μη χάσετε αυτή την ενέργεια, αυτή τη διάθεση που θα σας φέρει σε…σε… Δεν μπορώ να πω τη λέξη γιατί μου έρχεται μία λέξη που δεν λέγεται!».

Η αλήθεια είναι, όπως τόνισε και η ομάδα της εκπομπής, πως σήμερα προσφέρει πολλά δώρα, ίσως και περισσότερα από κάθε άλλη φορά για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

«Εμένα με διεγείρει το παιχνίδι αυτό», επεσήμανε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την παρουσιάστρια να του απαντά χαρακτηριστικά: «Εσένα σε διεγείρει. Εγώ θα το έλεγα… οργασμό», προφέροντας σχεδόν χωρίς ήχο την τελευταία λέξη!

Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο από την εκπομπή:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top