ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άλλες οκτώ μέρες για το Χρίστο Θωμά - Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του

Άλλες οκτώ μέρες για το Χρίστο Θωμά - Ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, οδηγήθηκε εκ νέου ο 31χρονος φερόμενος δράστης του τριπλού φονικού στη Λεμεσό.

Για άλλες οκτώ μέρες ανανεώθηκε το διάταγμα κράτησης του 31χρονου Χρίστου Θωμά.  Νωρίς το πρωί του Σαββάτου, 5.12.2015 οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λέμεσού. Ο Θωμά, τελεί υπό κράτηση ως ο φερόμενος δράστης, στο τριπλό φονικό, το οποίο διαπράχθηκε στο κέντρο της Λεμεσού στις 24/11, με θύματα τον 21χρονο Κωνσταντίνο Ντορτζή, τον αδελφό του Παράσχο Ντορτζή 19 ετών και τον αρραβωνιαστικό της ξαδέλφης τους, Αιμίλιο Μιλτιάδους 24 ετών. 

Η σύλληψη του Θωμά έγινε δυο μέρες μετά το φονικό, αφού κρυβόταν στο χωριό Λάνεια, υπό την προστασία άλλων δυο προσώπων. 

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν τις έρευνες. Στην αστυνομία κατέθεσε μεγάλος αριθμός προσώπων από το στενό περιβάλλον του δράστη και των θυμάτων, ενώ και αυτόπτες μάρτυρες. 

Οι μητέρες των θυμάτων από το σοκ, ακόμη δεν είναι σε θέση να μιλήσουν στην αστυνομία. 

Να σημειωθεί ότι την Παρασκευή, 4/12, καταχωρήθηκε η υπόθεση των δυο... φίλων του Θωμά στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού. Πρόκειται για Ελλαδίτη, 41 ετών και 39χρονο Ελληνοκύπριο. 

Οι δυο άντρες κατηγορούνται για το ρόλο που διαδραμάτισαν μετά την τέλεση του φονικού, παρέχοντας βοήθεια στον 31χρονο Θωμά (ως συνεργοί μετά τη διάπραξη του εγκλήματος), αλλά και για το γεγονός ότι βρέθηκαν στην κατοχή τους ναρκωτικές ουσίες.

Συγκεκριμένα, αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομη χρήση και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top