LIKE ONLINE

Νέα «μόδα» στην Κίνα: Γυναίκες αγοράζουν sex dolls στους άντρες τους

Νέα «μόδα» στην Κίνα: Γυναίκες αγοράζουν sex dolls στους άντρες τους

Νέα τάση έχει δημιουργηθεί στην Κίνα, πλουτίζοντας τους ιδιοκτήτες των sex shops

Στη μεγάλη χώρα της Ασίας, οι χρόνια παντρεμένες γυναίκες που δεν έχουν διάθεση για ερωτικά παιχνίδια λόγω ηλικίας, αγοράζουν… sex dolls στους συζύγους τους, προκειμένου να ικανοποιούν τις ορμές τους.

Ίσως το όλο εγχείρημα να ακούγεται λίγο «extreme», ωστόσο οι Κινέζες δεν πτοούνται, αλλά ούτε μάλλον και οι σύντροφοί τους.
Το φαινόμενο έχει εξελιχθεί αρκετά στο συγκεκριμένο τομέα, καθώς η βιομηχανία παραγωγής sex dolls έχει αυξήσει στο μέγιστο τις επιδόσεις της και ι μετά βίας καταφέρνει να καλύψει τις ανάγκες από τη ζήτηση!

Τα sex shops έχουν πολλαπλασιαστεί, ξεπερνώντας σε σύνολο τα 2.000 καταστήματα. Χαρακτηριστικά της νέας μόδας που έχει δημιουργηθεί στην Κίνα, είναι τα στοιχεία που προέρχονται από μία και μόνο βιομηχανία, η οποία όταν ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1998 πουλούσε 100 κούκλες τον μήνα, ενώ τώρα έχει φτάσει τις 1.000! Το 2015, μία μόλις επιχείρηση διέθεσε περισσότερες από 10.000 κούκλες προς πώληση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top