LIFESTYLE

Αλήθεια τώρα; Δε φαντάζεσαι ποιος ήταν ο… πρώτος της Κιμ Καρντάσιαν!

Αλήθεια τώρα; Δε φαντάζεσαι ποιος ήταν ο… πρώτος της Κιμ Καρντάσιαν!

Ένα νέο βιβλίο αποκαλύπτει την ταυτότητα του άντρα που έκανε γυναίκα την εγκυμονούσα σήμερα ριάλιτι σταρ και μάλιστα σε πολύ τρυφερή ηλικία. Άντρας με «βαρύ» επίθετο.

«Κιμ» λέγεται το βιβλίο που έρχεται να ρίξει φως σε πολλά από τα κομμάτια της προσωπικής ζωής της Κιμ Καρντάσιαν που ή ξεχνούσαμε ή δεν γνωρίζαμε καθόλου. Ένα από αυτά είναι η «πρώτη της φορά». Φαίνεται λοιπόν ότι ο άντρας με τον οποίο έκανε πρώτη φορά σεξ η νυν κυρία Γουεστ ήταν γόνος θρυλικής οικογένειας του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου, λοιπόν, τον Σαμ Σμιθ, ο περί ου ο λόγος είναι οΤίτο Τζο Τζάκσον (Tito Joe Jackson) ή αλλιώς Τι Τζέι (TJ), ο οποίος είναι γιος του μεγαλύτερου αδελφού του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson).

Ο Τι Τζέι, μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως ακόμη έχει επαφές με τη διάσημη τηλεοπτική οικογένεια καθώς η σχέση τους υπήρξε κάποτε πολύ στενή και αυτό δεν ξεχνιέται.

Η Κιμ ήταν τότε 14 ετών και μόλις είχε αρχίσει να παίρνει το «χάπι», όπως της είχε υποδείξει η μαμά Κρις και όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η Καρντάσιαν σε άλλη συνέντευξη.

Στη φωτογραφία επάνω, το ζεύγος σε εκείνα τα άγουρα χρόνια.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top