Αλήθεια τώρα; Δε φαντάζεσαι ποιος ήταν ο… πρώτος της Κιμ Καρντάσιαν!

Αλήθεια τώρα; Δε φαντάζεσαι ποιος ήταν ο… πρώτος της Κιμ Καρντάσιαν!

Ένα νέο βιβλίο αποκαλύπτει την ταυτότητα του άντρα που έκανε γυναίκα την εγκυμονούσα σήμερα ριάλιτι σταρ και μάλιστα σε πολύ τρυφερή ηλικία. Άντρας με «βαρύ» επίθετο.

«Κιμ» λέγεται το βιβλίο που έρχεται να ρίξει φως σε πολλά από τα κομμάτια της προσωπικής ζωής της Κιμ Καρντάσιαν που ή ξεχνούσαμε ή δεν γνωρίζαμε καθόλου. Ένα από αυτά είναι η «πρώτη της φορά». Φαίνεται λοιπόν ότι ο άντρας με τον οποίο έκανε πρώτη φορά σεξ η νυν κυρία Γουεστ ήταν γόνος θρυλικής οικογένειας του Χόλιγουντ.

Σύμφωνα με τον συγγραφέα του βιβλίου, λοιπόν, τον Σαμ Σμιθ, ο περί ου ο λόγος είναι οΤίτο Τζο Τζάκσον (Tito Joe Jackson) ή αλλιώς Τι Τζέι (TJ), ο οποίος είναι γιος του μεγαλύτερου αδελφού του Μάικλ Τζάκσον (Michael Jackson).

Ο Τι Τζέι, μάλιστα σε πρόσφατη συνέντευξή του αποκάλυψε πως ακόμη έχει επαφές με τη διάσημη τηλεοπτική οικογένεια καθώς η σχέση τους υπήρξε κάποτε πολύ στενή και αυτό δεν ξεχνιέται.

Η Κιμ ήταν τότε 14 ετών και μόλις είχε αρχίσει να παίρνει το «χάπι», όπως της είχε υποδείξει η μαμά Κρις και όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η Καρντάσιαν σε άλλη συνέντευξη.

Στη φωτογραφία επάνω, το ζεύγος σε εκείνα τα άγουρα χρόνια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE