Φόνος στα Κονιά: Θρήνος για τον άτυχο Αλέξανδρο - Σήμερα απευθύνουν το τελευταίο αντίο - Η παράκληση της οικογένειας

Φόνος στα Κονιά: Θρήνος για τον άτυχο Αλέξανδρο - Σήμερα απευθύνουν το τελευταίο αντίο - Η παράκληση της οικογένειας

Σήμερα Τρίτη (25/11) θα απευθύνουν το τελευταίο αντίο οι φίλοι και οι συγγενείς του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου, θύμα του άγριου φονικού που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης έξω από περίπτερο στα Κονιά της επαρχίας Πάφου.

Η κηδεία του Αλέξανδρου θα τελεστεί την Τρίτη (25/11) στις 14:30 στον Ιερό Ναό Απόστολου Ανδρέα στην Έμπα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στον ναό από τη 1:30 μ.μ. έως τις 2:30 μ.μ., ενώ η ταφή θα πραγματοποιηθεί στο Νέο Κοιμητήριο Έμπας.

Αντί στεφάνων, η οικογένεια παρακαλεί όπως γίνονται εισφορές για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Υπενθυμίζεται ότι o 26χρονος απεβίωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο στη Λεμεσό όπου νοσηλευόταν, βυθίζοντας στο πένθος την Πάφο και ολόκληρη την Κύπρο.

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Λετυμπιώτης: «Καμία σχέση του Προέδρου με μετρητά ή συναλλαγές» – «Το επίμαχο βίντεο φέρει στοιχεία υβριδικής δραστηριότητας»

Απαντήσεις για το βίντεο που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αφορά φερόμενες χρηματοδοτήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, έδωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, στον απόηχο των έντονων αντιδράσεων που προκλήθηκαν σε πολιτικά κόμματα και στην κοινή γνώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE