Τι κι αν έμειναν λίγες μέρες ως τα Χριστούγεννα, το Nissi Beach γεμίζει από λουόμενους – Δείτε βίντεο

Τι κι αν έμειναν λίγες μέρες ως τα Χριστούγεννα, το Nissi Beach γεμίζει από λουόμενους – Δείτε βίντεο

Τα κρεβατάκια και οι ομπρέλες μπορεί να έφυγαν αλλά ο ήλιος είναι ακόμη μαζί μας για κάποιους πιο τολμηρούς είναι ευκαιρία για μπανάκι στη θάλασσα.

Βίντεο από τη σελίδα Cyprus Life δείχνει δεκάδες κολυμβητές μέσα στη θάλασσα αλλά και άλλους πολίτες με το μαγιό τους στην παραλία να λιάζονται.

Αξίζει να σημειωθεί πως το δελτίο καιρού προβλέπει για σήμερα τουλάχιστον μεμονωμένες βροχές, πιθανότητα χιονόνερου στα ορεινά και θερμοκρασία στο εσωτερικό στους 16 βαθμούς. Παρόλα αυτά ο κόσμος είναι απτόητος.

Δείτε βίντεο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE