Μαθητές από σχολεία της Λευκωσίας έψαλαν τα κάλαντα στον ΠτΔ - «Να δώσουμε έμφαση στην Τεχνική Εκπαίδευση»

Μαθητές από σχολεία της Λευκωσίας έψαλαν τα κάλαντα στον ΠτΔ - «Να δώσουμε έμφαση στην Τεχνική Εκπαίδευση»

Μαθητές από τέσσερα σχολεία της Λευκωσίας αφίχθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο το πρωί της Δευτέρας για να ψάλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη.  

Την αρχή έκαναν μαθητές της ΤΕΣΕΚ Λευκωσίας «Μακάριος Γ’», οι οποίοι, παράλληλα με τα κάλαντα, προσέφεραν δώρο στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, ο οποίος συνομίλησε μαζί τους.

«Θέλουμε να δώσουμε έμφαση στην Τεχνική Εκπαίδευση. Εκεί είναι το μέλλον, εξ ου και η ίδρυση Τεχνικού Γυμνασίου. Αυτό που κάνετε είναι πολύ σημαντικό», είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, απευθυνόμενος προς τους μαθητές.

Μαθητές από το Ειδικό Σχολείο Ευαγγελισμός, το Α' Δημοτικό Σχολείο Μακεδονίτισσας και το Δ' Δημόσιο Νηπιαγωγείο Αγλαντζιάς επισκέφθηκαν επίσης το Προεδρικό Μέγαρο, για να ερμηνεύσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια ενώπιον του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με τα παιδιά.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έτσι έγινε το θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος -Δείτε φωτογραφίες

Έτσι έγινε το θανατηφόρο στον αυτοκινητόδρομο: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του θύματος -Δείτε φωτογραφίες

Τραγικό θάνατο βρήκε η 71χρονη Σύλβια Γεωργίου Τζιόουνς από τη Λεμεσό, όταν γύρω στις 10:40 παρασύρθηκε από όχημα που οδηγούσε 64χρονη.