ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιδείνωση του καιρού τις επόμενες μέρες! Βροχές και καταιγίδες και ίσως τα πρώτα χιόνια στο Τρόοδος

Επιδείνωση του καιρού τις επόμενες μέρες! Βροχές και καταιγίδες και ίσως τα πρώτα χιόνια στο Τρόοδος

Θα μυρίσει χειμώνα το σκηνικό του καιρού τις επόμενες μέρες, με την μετεωρολογική υπηρεσία να κάνει λόγο για συννεφιασμένο ουρανό, με βροχές και καταιγίδες, πτώση της θερμοκρασίας που ενδεχομένως να ντύσει στα άσπρα και το Τρόοδος! Διαβάστε αναλυτικά

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, κυρίως στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 7 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα, ενώ σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος και μόνο τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν μέχρι το απόγευμα γενικά θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, αλλά τοπικά, κυρίως στα δυτικά παράλια θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, ενώ από το απόγευμα και μετά θα παρατηρηθούν σταδιακά αυξημένες νεφώσεις και το βράδυ αναμένεται να πέσουν τοπικές βροχές και ενδεχομένως να σημειωθούν μεμονωμένες καταιγίδες.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους ενδέχεται να σημειωθεί χιονόνερο ή ελαφρά χιονόπτωση. Από το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί σταδιακά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα καταστεί γενικά κυρίως αίθριος και μόνο τοπικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι το Σάββατο, ενώ την Κυριακή αναμένεται μικρή άνοδος.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top