Λονδίνο-Νέα Υόρκη σε μόλις μία ώρα με το αεροπλάνο «πύραυλο» της Airbus

Λονδίνο-Νέα Υόρκη σε μόλις μία ώρα με το αεροπλάνο «πύραυλο» της Airbus

Μόλις της Τετάρτη η Airbus κατέθεσε ένα δεύτερο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, μία πατέντα για ένα αεροπλάνο «πύραυλο» που θα μπορεί να κάνει το ταξίδι Λονδίνο-Νέα Υόρκη σε λιγότερο από μία ώρα.

Η πατέντα την οποία κατέθεσε η κατασκευάστρια εταιρία αεροσκαφών αφορά έναν κινητήρα «πύραυλο», ο οποίος θα καθιστά το αεροσκάφος ικανό να ταξιδεύει 4 φορές γρηγορότερα από τον ήχο. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα μπορούσε να διασχίσει τον Ατλαντικό σε λιγότερο χρόνο από ότι χρειάζεται κάποιος για να διασχίσει το Λονδίνο με ένα λεωφορείο.

Τα σχέδια της Airbus για ένα υπερηχητικό τζετ ήρθαν στο φως για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο, ωστόσο η εταιρία έκανε αρκετές βελτιώσεις στο αρχικό σχεδιασμό του.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Νέα δεδομένα για τις συντάξεις: Ποιοι κερδίζουν και πόσα θα παίρνουν οι συνταξιούχοι – Οι αυξήσεις σε βάθος πενταετίας και οι νέες εισφορές

Άρχισαν τις πράξεις οι πολίτες για το ύψος που θα φτάσουν οι συντάξεις τους, την ώρα που οι κοινωνικοί εταίροι μελετούν λέξη προς λέξη το τροποιητικό νομοσχέδιο, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Alpha.

BEST OF TOTHEMAONLINE