Θλίψη στον Στρόβολο: Απεβίωσε ο Γρηγόρης Μιχαήλ - Πότε θα γίνει η κηδεία - Φωτογραφία

Θλίψη στον Στρόβολο: Απεβίωσε ο Γρηγόρης Μιχαήλ - Πότε θα γίνει η κηδεία - Φωτογραφία

Θλίψη στον Στρόβολο για τον Γρηγόρη Μιχαήλ ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 83 ετών στις 10 Ιανουαρίου 2026, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους οικείους της.

Η κηδεία θα τελεστεί τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2026, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου (Στρόβολος), στις 12:00 το μεσημέρι.

Η οικογένεια θα δέχεται συλλυπητήρια στον Ιερό Ναό από τις 11:40 π.μ.

Η ταφή θα γίνει στο Νέο Κοιμητήριο Στροβόλου (Χαλεπιανές).

Παράκληση της οικογένειας είναι όπως, αντί στεφάνων, γίνονται εισφορές στον Παγκύπριο Σύνδεσμο Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑ.ΣΥ.ΚΑΦ.).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE