ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιμένοντας τα πρώτα χιόνια! Βροχές και καταιγίδες στο «καιρικό μενού»

Περιμένοντας τα πρώτα χιόνια! Βροχές και καταιγίδες στο «καιρικό μενού»

Αβαθές χαμηλό βαρομετρικό και αστάθεια θα επηρεάσουν παροδικά την περιοχή απόψε και το Σάββατο.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρηθεί σταδιακή αύξηση των νεφώσεων. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα κυρίως συννεφιασμένος και αναμένεται να σημειωθούν τοπικά βροχές και ενδεχομένως μεμονωμένες καταιγίδες, προς τις αυγινές κυρίως ώρες, ιδιαίτερα στα δυτικά, τα βορειοδυτικά και τα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, γενικά ασθενείς 3 μποφόρ και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιονόνερο ή χιόνι. Από αργά το βράδυ αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top