Τροχαίο στην Πάφο: Παγιδεύτηκαν άτομα στα οχήματα – Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Τροχαίο στην Πάφο: Παγιδεύτηκαν άτομα στα οχήματα – Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 15ης Ιανουαρίου 2026 μέχρι και τις 06:00 της 16ης Ιανουαρίου 2026, ανταποκρίθηκε σε 40 κλήσεις για βοήθεια, 18 πυρκαγιές, 20 ειδικές εξυπηρετήσεις και 2 ψευδείς κλήσεις.

Η ώρα 19:05, λήφθηκε κλήση για τροχαία οδική σύγκρουση με παγιδευμένα άτομα στην Κάτω Πάφο. Ανταποκρίθηκε Όχημα και Ομάδα Διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πάφου.

Δύο άτομα αποπαγιδεύτηκαν από δύο οχήματα και αφού τοποθετήθηκαν σε σανίδα διάσωσης, παραδόθηκαν στο πλήρωμα της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων για μεταφορά τους στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου για περίθαλψη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

ΠτΔ: Στόχος η δημιουργία ενός οργανισμού για την προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών

Προσπάθεια κοινής προώθησης των δημόσιων και ιδιωτικών πανεπιστημίων της Κύπρου στο εξωτερικό, και τη δημιουργία ενός οργανισμού στα πρότυπα του British Council, ώστε να ενισχυθεί η προσέλκυση ποιοτικών φοιτητών από το εξωτερικό γνωστοποίησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του κατά την Τελετή Απονομής Βραβείων και Αριστείων 2026 του Πανεπιστημίου Frederick στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.