Εμφανίστηκαν θύσανοι στον ουρανό της Κύπρου; Το εντυπωσιακό φαινόμενο που τράβηξε τα βλέμματα στο Κολόσσι - Φωτογραφία

Εμφανίστηκαν θύσανοι στον ουρανό της Κύπρου; Το εντυπωσιακό φαινόμενο που τράβηξε τα βλέμματα στο Κολόσσι - Φωτογραφία

Εντυπωσιακές εικόνες από τον ουρανό της Κύπρου τράβηξαν το ενδιαφέρον των χρηστών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά από ανάρτηση στη σελίδα «Καιρόφιλοι Κύπρου», όπου καταγράφηκε η εμφάνιση νεφών γνωστών ως θύσανοι.

Το φαινόμενο παρατηρήθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής στην περιοχή Κολοσσίου, με τα σύννεφα να σχηματίζουν χαρακτηριστικές ινώδεις «ουρές» που απλώνονταν στον ουρανό.

Οι θύσανοι, που αντιστοιχούν στα νέφη τύπου Cirrus, σχηματίζονται σε μεγάλα ύψη και αποτελούνται από παγοκρυστάλλους, χαρίζοντας εντυπωσιακή εικόνα αλλά και πολύτιμες ενδείξεις για την εξέλιξη του καιρού.

Αν και δεν συνοδεύονται από άμεσα καιρικά φαινόμενα, η παρουσία τους συχνά συνδέεται με μεταβολή των καιρικών συνθηκών μέσα στις επόμενες ώρες ή ημέρες, γεγονός που εξηγεί το αυξημένο ενδιαφέρον που προκάλεσε η ανάρτηση στην κοινότητα των καιρόφιλων.

Δείτε τη φωτογραφία:

 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE