Πρόβλημα στην υδραντλία αφήνει σπίτια της Στενής χωρίς ύδρευση

Πρόβλημα στην υδραντλία αφήνει σπίτια της Στενής χωρίς ύδρευση

Χωρίς νερό έμειναν κατοικίες στην Κοινότητα Στενής λόγω προβλήματος στην υδραντλία ύδρευσης της κοινότητας σύμφωνα με τον πρόεδρο του Κ.Σ. Στενής Ηλία Λαμπίδη, ο οποίος σημείωσε ότι αύριο το πρωί αναμένεται η επιδιόρθωση της υδραντλίας και η αποκατάσταση της παροχής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Κοινοτικό Συμβούλιο Στενής, έχει παρουσιαστεί πρόβλημα στην υδραντλία, με αποτέλεσμα, όπως είπε ο κ. Λαμπίδης, κάποιες κατοικίες που βρίσκονται ψηλά στην κοινότητα να έχουν πρόβλημα ύδρευσης.

Ο κ. Λαμπίδης δήλωσε στο ΚΥΠΕ πως αύριο το πρωί αναμένεται η επιδιόρθωση της υδραντλίας.

Η υδραντλία, είπε, είχε εγκατασταθεί το 1996 από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων Πάφου, οπότε «η φθορά της είναι αναμενόμενη».

Επεσήμανε επίσης πως καταβάλλονται εντατικές προσπάθειες για την άμεση αντικατάστασή της το συντομότερο δυνατό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Αναστασιάδης κατά Αρχής Διαφθοράς: «Πρωτόγνωρα ευρήματα» και αιχμές για «λαϊκά δικαστήρια»

Πολυσέλιδη παρέμβαση του τέως Προέδρου για το πόρισμα γύρω από το «Κράτος Μαφία». Αμφισβητεί τις εισηγήσεις για ενδεχόμενα ποινικά αδικήματα, καταγγέλλει «πλάνη περί τα γεγονότα» και θέτει ζήτημα Κράτους Δικαίου

BEST OF TOTHEMAONLINE