Τροχαίο ατύχημα: Γυναίκα εγκλωβίστηκε στο όχημά της με ανήλικο συνεπιβάτη - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Τροχαίο ατύχημα: Γυναίκα εγκλωβίστηκε στο όχημά της με ανήλικο συνεπιβάτη - Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία από τις 06:00 της 25ης Μαΐου 2026 μέχρι και τις 06:00 της 26ης Μαΐου 2026, ανταποκρίθηκε σε 26 κλήσεις για βοήθεια (10 πυρκαγιές και 16 ειδικές εξυπηρετήσεις).

Η ώρα 07:29 χθες, λήφθηκε κλήση για διάσωση ζωής μετά από τροχαία οδική σύγκρουση στην κοινότητα Αυδήμου, στην επαρχία Λεμεσού. Ανταποκρίθηκε ομάδα και όχημα διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Μονοβόλικου. Όχημα, το οποίο, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέκκλινε της πορείας του και προσέκρουσε σε τοίχο.

Η οδηγός του οχήματος, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες και με χρήση διασωστικών εξάρτυσης, απεγκλωβίστηκε από το όχημα και παραδόθηκε στο πλήρωμα της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων για μεταφορά της στο Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έγινε επίσης αφαίρεση των ακροδεκτών του οχήματος. Ανήλικος συνεπιβάτης, ο οποίος δεν βρισκόταν παγιδευμένος, μεταφέρθηκε επίσης με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκτός Βουλής και σε τροχιά επιβίωσης: Παραιτήσεις, οικονομική ασφυξία και μάχη για την επόμενη μέρα σε ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, Οικολόγους και Volt

Εκτός Βουλής και σε τροχιά επιβίωσης: Παραιτήσεις, οικονομική ασφυξία και μάχη για την επόμενη μέρα σε ΕΔΕΚ, ΔΗΠΑ, Οικολόγους και Volt

Η επόμενη ημέρα των βουλευτικών εκλογών αφήνει πίσω της ένα πολιτικό τοπίο γεμάτο αβεβαιότητα, εσωστρέφεια και έντονο προβληματισμό για τα κόμματα που έμειναν εκτός Βουλής.

BEST OF TOTHEMAONLINE