ΕΛΛΑΔΑ

Πέθανε 4χρονη έπειτα από εγχείρηση ρουτίνας

Πέθανε 4χρονη έπειτα από εγχείρηση ρουτίνας

Ένα τετράχρονο κοριτσάκι «έσβησε» σήμερα ενώ νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, έπειτα από επέμβαση ρουτίνας (για «κρεατάκια») στην οποία είχε υποβληθεί.

Η 4χρονη Μελίνα εισήχθη σε κλινική για μια επέμβαση που δεν προμήνυε καμιά δυσάρεστη εξέλιξη, ωστόσο μετά την εγχείρηση παρουσίασε επιπλοκές. 

Οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να μεταφερθεί στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου, όπου δόθηκε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του παιδιού ζει στη Νεάπολη Λασιθίου και είχε δίδυμα.

Αύριο οι απαντήσεις για τον τραγικό θάνατο

Οι απαντήσεις για τα αίτια θανάτου της 4χρονης θα δοθούν με τη νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποιείται στον χώρο του ΠΑΓΝΗ. Παρoύσα στη νεκροψία είναι και η τεχνική σύμβουλος που όρισε η οικογένεια της άτυχης Μελίνας. 

Η διαδικασία της νεκροψίας θα διαρκέσει περίπου τρεις ώρες και από το πόρισμά της αναμένεται να εξαχθούν κρίσιμα συμπεράσματα για τις συνθήκες θανάτου του κοριτσιού. 

Σε διαφορετική περίπτωση, προκειμένου να υπάρξει ασφαλές συμπέρασμα, θα πρέπει να αξιολογηθούν τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων.

​Οι γονείς του άτυχου κοριτσιού έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου τουΤραγική φιγούρα ο πατέρας της μικρής ο οποίος ανέφερε ότι θέλει να μάθει «την αλήθεια γύρω από τον θάνατο της Μελίνας». Για αυτόν τον λόγο οι γονείς του άτυχου κοριτσιού έχουν ήδη κινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες θανάτου του. Μάλιστα, υπέβαλαν μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο Τμήμα Περιφέρειας, ενώ όρισαν και ειδικό πραγματογνώμονα για την υπόθεση, προκειμένου, εάν και εφόσον υπάρχουν ευθύνες, να αποδοθούν.

Μαζί με τον πατέρα του άτυχου κοριτσιού βρίσκονται μέλη του στενού περιβάλλοντος της οικογένειας αλλά και αρκετός κόσμος από τη Νεάπολη.

Φίλοι, συγγενείς και πλήθος κόσμου αναμένεται να πουν το τελευταίο αντίο στην 4χρονη Μελίνα στις 12.00 το μεσημέρι της Τετάρτης στη Νεάπολη Ηρακλείου.

Πηγή: zougla.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top