VIDEO: Στιγμές τρόμου σε πτήση - Έσπασε το παράθυρο και επιβάτης βγήκε στον αέρα

VIDEO: Στιγμές τρόμου σε πτήση - Έσπασε το παράθυρο και επιβάτης βγήκε στον αέρα

Πτήση της Ryanair από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το Μέμινγκεν της Γερμανίας επέστρεψε εκτάκτως στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» την Παρασκευή, μετά την αποκόλληση παραθύρου εν πτήσει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί επιβάτης.

Η αεροπορική εταιρεία ανέφερε ότι ένας επιβάτης έλαβε ιατρική βοήθεια, χωρίς να διευκρινίσει τις συνθήκες του τραυματισμού του.

Σύμφωνα με τοπικά ελληνικά ΜΜΕ και δύο πηγές του Reuters με γνώση του περιστατικού, τμήμα του κινητήρα φέρεται να αποκολλήθηκε και να έπληξε το παράθυρο, προκαλώντας αποσυμπίεση της καμπίνας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο επιβάτης παρασύρθηκε μερικώς προς το ανοικτό παράθυρο. Η εκδοχή αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη Ryanair.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το αεροσκάφος επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη όταν «παράθυρο επιβάτη αποκολλήθηκε εν πτήσει», προσθέτοντας ότι προσγειώθηκε κανονικά και οι επιβάτες επέστρεψαν στον τερματικό σταθμό.

Βίντεο που αναρτήθηκαν σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δεν έχουν επαληθευτεί δείχνουν σπασμένο παράθυρο και μάσκες οξυγόνου να κρέμονται από την οροφή της καμπίνας.

Σύμφωνα με στοιχεία της FlightRadar24, το αεροσκάφος τύπου Boeing 737 NG είχε επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και το βράδυ της Πέμπτης, λίγο μετά την απογείωσή του με προορισμό το Σαράγεβο, χωρίς να έχει διευκρινιστεί ο λόγος.

Το αεροσκάφος παρέμενε καθηλωμένο στη Θεσσαλονίκη, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα για τα αίτια του περιστατικού.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE