ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΤΩΡΑ: Αστραπές, βροντές, καταιγίδες και προβλήματα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας!

ΤΩΡΑ: Αστραπές, βροντές, καταιγίδες και προβλήματα στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας!

Για άμεση ενημέρωση όσο αφορά το οδικό δίκτυο, το κοινό μπορεί να βρίσκει όλες τις τελευταίες πληροφορίες στο Application της Αστυνομίας, στην κατηγορία «Οδικό Δίκτυο».

-ΕΠΕΙΓΟΝ: Έκτακτη ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου! Σφοδροί άνεμοι και καταρρακτώδεις βροχές – Δρόμοι έχουν καταστεί επικίνδυνοι

-Μετεωρολογική υπηρεσία: Άνεμοι 7-8 μποφόρ στην Κύπρο! Φόβοι ότι θα ξεριζωθούν δέντρα στον αυτοκινητόδρομο

-ΠΡΟΣΟΧΗ: Σφοδροί άνεμοι ρίχνουν δέντρα πάνω σε αυτοκίνητα στη Λεμεσό

Δέκα κλήσεις δέχθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία στη Λάρνακα λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων, που άρχισαν γύρω στις 5 το απόγευμα.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, στην πόλη και επαρχία Λάρνακας πνέουν σφοδροί άνεμοι και πέφτουν καταρρακτώδεις βροχές, βροντές και αστραπές.

Από τα έντονα καιρικά φαινόμενα η Πυροσβεστική έλαβε κλήσεις για ρίψη δέντρων και διαφημιστικών πινακίδων στους δρόμους.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα έντονα καιρικά φαινόμενα δημιουργούν προβλήματα αυτή την ώρα (19:30) στο αυτοκινητόδρομο Λάρνακας-Λευκωσίας, αφού οι σφοδροί άνεμοι και οι καταρρακτώδεις βροχές προκάλεσαν προβλήματα στους οδηγούς

Σε συνεργασία με την Αστυνομία καταβάλλονται προσπάθειες για καθαρισμό των δρόμων.

Στο μεταξύ και στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου επικρατούν έντονες καιρικές συνθήκες, ωστόσο σύμφωνα με την Αστυνομία δεν έχει μέχρι στιγμής αναφερθεί οποιοδήποτε περιστατικό για ζημιές.

Ως εκ τούτου, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από το προπορευόμενο τους όχημα και να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top