ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγχαρητήρια! Ποια Κύπρια καθηγήτρια έγραψε παγκόσμια ιστορία και πώς...

Συγχαρητήρια! Ποια Κύπρια καθηγήτρια έγραψε παγκόσμια ιστορία και πώς...

Η Φώφη Κωνσταντινίδου είναι το πρώτο Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αμερικανικού Κογκρέσου Ιατρικής Αποκατάστασης (American Congress of Rehabilitation Medicine – ACRM) που προέρχεται εκτός Αμερικής. Ο λόγος για την καθηγήτρια του Τμήματος Ψυχολογίας και Διευθύντρια του Κέντρου Εφαρμοσμένης Νευροεπιστήμης του Πανεπιστημίου Κύπρου.

«Καθημερινά αποδεικνύεται ότι το Πανεπιστήμιο Κύπρου παραμένει η ατμομηχανή ανάπτυξης του τόπου, αλλά και το πόσο μπορεί να προσφέρει στην τοπική, ευρωπαϊκή και διεθνή κοινωνία η εμπειρογνωμοσύνη του ακαδημαϊκού του προσωπικού», ανάφερε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κύπρου Κωνσταντίνος Χριστοφίδης.

Πρόκειται για ιδιαίτερη τιμή, πρόσθεσε, «όχι μόνο για το πρόσωπο της καθηγήτριας Φώφης Κωνσταντινίδου, αλλά και για το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το οποίο μέσω της συγκεκριμένης εκλογής, εδραιώνει μία ακόμη συνεργασία με αναγνωρισμένο επιστημονικό φορέα του εξωτερικού και ενισχύει την παρουσία του Πανεπιστημίου μας σε έναν ακόμη τομέα δραστηριοποίησης της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας».

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού ανέλαβε καθήκοντα στις 31 Οκτωβρίου 2015 με την ολοκλήρωση του ετήσιου συνεδρίου στο Ντάλας του Τέξας στις ΗΠΑ.

Η κ. Κωνσταντινίδου είναι το μοναδικό μέλος του ΔΣ του ACRM, το οποίο εργάζεται εκτός Ηνωμένων Πολιτειών και Βόρειας Αμερική, στα χρονικά του.

Το ετήσιο συνέδριο του ACRM θα διεξαχθεί στο Σικάγο των ΗΠΑ τον Οκτώβριο του 2016.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top