Άγιος Δομέτιος: Τροχαίο με τραυματίες δυο άτομα – Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Άγιος Δομέτιος: Τροχαίο με τραυματίες δυο άτομα – Χρειάστηκε η παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Δύο άτομα τραυματίστηκαν σε τροχαία σύγκρουση που σημειώθηκε τα ξημερώματα, καθιστώντας αναγκαία την παρέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον απεγκλωβισμό 29χρονης.

Σύμφωνα με δελτίου Τύπου της Πυροσβεστικής, στις 04.18 λήφθηκε μήνυμα για ύπαρξη παγιδευμένου τραυματισμένου προσώπου σε όχημα, μετά από τροχαία σύγκρουση στην Λεωφόρο Γρηγόρη Αυξεντίου, στο ύψος του Σωματείου «Μάρκος Δράκος» στον Άγιο Δομέτιο.

Ανταποκρίθηκε ομάδα διάσωσης από τον Σταθμό Πύλης Πάφου.

Μία τραυματίας 29 χρόνων αποπαγιδεύτηκε από όχημα μάρκας SUZUKI με τη χρήση υδραυλικών διασωστικών εργαλείων και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του Υπουργείου Υγείας.

Δεύτερος τραυματίας, 21 χρόνων, οδηγός οχήματος μάρκας SUBARU μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Υπουργείου Υγείας πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής. Στη σύγκρουση ενεπλάκησαν, επίσης, εκτός από τα πιο πάνω οχήματα, ένα όχημα μάρκας Mitsubishi και ένα Mazda.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Κυπριακό: Οι απέλπιδες προσπάθειες της Ολγκίν - Αναζητεί νέα ΜΟΕ- Οι κίνδυνοι για το αποτέλεσμα της νέας πενταμερούς στη Νέα Υόρκη

Αυτοψία σε Πυρόι και Αθηένου πραγματοποιεί σήμερα η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η οποία επέστρεψε στην Κύπρο, για ένα τελευταίο γύρο επαφών με τις δύο πλευρές, λίγο πριν από την πενταμερή της Νέας Υόρκης.

BEST OF TOTHEMAONLINE