Στυλιανίδης: Η Κομσιόν θα τετραπλασιάσει τα κονδύλια για την εκπαίδευση

Στυλιανίδης: Η Κομσιόν θα τετραπλασιάσει τα κονδύλια για την εκπαίδευση

Η Κομσιόν θα τετραπλασιάσει τα κονδύλια για την εκπαίδευση, όπως αναφέρει ο Κοινοτικός Επίτροπος Χρήστος Στυλιανίδης

Η εκπαίδευση είναι το θεμέλιο για οτιδήποτε άλλο, προστατεύει τα παιδιά από τη ριζοσπαστικοποίηση, από τη βίαιη στρατολόγηση, από τους αναγκαστικούς γάμους, από τη είσοδο σε επικίνδυνες μεταναστευτικές διαδρομές, δήλωσε ο Κοινοτικός Επίτροπος Χρήστος Στυλιανίδης, στο περιθώριο συνάντησης με τον επικεφαλής των Σοσιαλιστών στο ΕΚ, Τζιάννι Πιττέλα.

"Γι`αυτό η Κομισιόν θα τετραπλασιάσει τη συνεισφορά της στην εκπαίδευση από το 1% στο 4%, στο πλαίσιο του προϋπολογισμού για ανθρωπιστική δράση", σημείωσε ο Επίτροπος και κατέληξε λέγοντας: "Δίνω μεγάλη σημασία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την ομάδα των Σοσιαλιστών, ώστε να διασφαλιστούν τα επιπλέον ποσά".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.