ΕΛΛΑΔΑ

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Mίλησε η πρώτη κοπέλα στο τροχαίο με τον Παντελίδη

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Mίλησε η πρώτη κοπέλα στο τροχαίο με τον Παντελίδη

Η κοπέλα που νοσηλεύεται ακόμη στον Ευαγγελισμό αποκάλυψε ότι πριν γίνει το τροχαίο το τζιπ είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα

Την πρώτη της κατάθεση στους αστυνομικούς έδωσε το βράδυ της Παρακσυεής η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου, μια από τις δύο κοπέλες οι οποίες επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ του αδικοχαμένου τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη.

Η νεαρή η οποία δεν είναι ακόμη σε καλή κατάσταση και νοσηλεύεται στο θάλαμο της ορθοπεδικής πτέρυγας του Ευαγγελισμού, είπε στην αστυνομία ότι εκείνη καθόταν στη θέση του συνοδηγού την ώρα που έγινε το τροχαίο δυστύχημα και όχι η 30χρονη Μίνα Αρναούτη, όπως είχε γίνει γνωστό αρχικά.

Μεταξύ άλλων, όμως, η 21χρονη αποκάλυψε στις αρχές ότι λίγο πριν γίνει το τροχαίο, το αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, αλλά και πως εκείνη δεν φορούσε ζώνη.

«Φύγαμε από εκεί που ήμασταν και θυμάμαι μόνο ότι το αμάξι άρχισε να αναπτύσσει μεγάλη ταχύτητα», είπε η Φρόσω, η οποία βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη. Όμως, οι αστυνομικοί θα την επισκεφτούν ξανά αύριο στο νοσοκομείο, προκειμένου να μάθουν περισσότερα για το φονικό τροχαίο.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η 21χρονη φέρει κατάγματα, ωστόσο, πιο σοβαρή είναι η κατάσταση της 30χρονης Μίνας.

H Μίνα Αρναούτη υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στον δεξιό πνεύμονα και στο δεξιό άνω και κάτω άκρο. Η μετεγχειρητική της κατάσταση κρίνεται σταθερή, ενώ για την ώρα νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Δεν ακρωτιριάστηκε. 

Pantelidis troxaio (1)

protothema 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Κύπρος διαδραματίζει για την ΕΕ σημαντικό ρόλο - Τι είπε για Κυπριακό και Τουρκία

Η Κύπρος διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο για την Ευρωπαϊκή Ένωση με τη βαθιά της γνώση για τη Μέση Ανατολή, ανέφερε η Πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν στην «Καθημερινή», φέρνοντας ως παράδειγμα την επίσκεψή της την ερχόμενη εβδομάδα στο Λίβανο με τον Πρόεδρο, Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top