ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικαστήριο Λευκωσίας: Επίθεση ψυχικά ασθενούς με μαχαίρι και με μπουκάλες μπύρας

Δικαστήριο Λευκωσίας: Επίθεση ψυχικά ασθενούς με μαχαίρι και με μπουκάλες μπύρας

Κάτι δεν πάει καλά με νεαρό, 20 περίπου χρόνων στη Λευκωσία. Δέρνει όποιον βρει μπροστά του και με ότι βρει! Διαγνώστηκε ότι είναι ψυχικά ασθενής αλλά το δικαστήριο δεν το έλαβε υπόψη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ο Φιλελεύθερος» ο 20χρονος είχε διαγνωστεί ψυχικά ασθενής, όμως το Δικαστήριο δεν έλαβε υπόψη αυτόν τον μετριαστικό παράγοντα, γιατί ο κατηγορούμενος δεν συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις του γιατρού ως προς την αναγκαιότητα συνεργασίας του για άμεση διακοπή των ουσιών που χρησιμοποιούσε και την έναρξη φαρμακευτικής αγωγής.

Ο νεαρός είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση εννιά μηνών από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, ενώ ενεργοποιήθηκαν και έξι μήνες φυλάκιση από παλαιότερη ποινή φυλάκισης με αναστολή στην οποία είχε καταδικαστεί.  

Κτύπησε νεαρό και τους γονείς του

Ο κατηγορούμενος για ασήμαντη αφορμή, ακολούθησε τον παραπονούμενο μέχρι που αυτός, έφθασε στο σπίτι του και κατέβηκε από το όχημα του.

Αμέσως ο κατηγορούμενος του επιτέθηκε προκαλώντας του μικροτραύματα με μαχαίρι, καθώς επίσης μώλωπες με τις γροθιές του. Όταν επενέβη ο πατέρας του παραπονούμενου, ο κατηγορούμενος τον έσπρωξε, ρίχνοντας τον στο έδαφος.

Σε επέμβαση της μητέρας, ο κατηγορούμενος την εξύβρισε χυδαία. Η σκηνή εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια της κοπέλας του παραπονούμενου.

Τράβηξε από τα μαλλιά την κοπέλα του

Λίγες μέρες μετά το επεισόδιο, ο κατηγορούμενος κάλεσε τη δική του κοπέλα στο σπίτι του, αλλά μόλις αυτή έφτασε έξω από το σπίτι, την άρπαξε από τα μαλλιά, την έβγαλε έξω από το αυτοκίνητο και την χτύπησε, ενώ συνέχισε να την χτυπά και μέσα στο σπίτι γιατί του… χάλασε τη διάθεση, μέσω τηλεφώνου.

Η κοπέλα κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία.

Κτύπησε δυο άτομα με μπουκάλα μπύρας

Σε άλλο επεισόδιο, που έγινε έξω από το σπίτι του, ο κατηγορούμενος χτύπησε δύο άλλα πρόσωπα με σπασμένη μπουκάλα μπίρας και με σφυρί, προκαλώντας τους σοβαρά τραύματα στα κεφάλια.

Εξάλλου, μια μέρα μέσα στο σπίτι του έσπασε όλα τα αντικείμενα, αλλά ο πατέρας του αν και τον κατάγγειλε στη συνέχεια απέσυρε το παράπονο του.

Τα παράπονα τους απέσυραν και οι άλλοι παραπονούμενοι, εκτός από την πρώην κοπέλα του. Η απόσυρση των παραπόνων ενήργησε ως μετριαστικός για την ποινή παράγοντας. -  

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας

Silia Kapsis: «Έχω να δω τον πατέρα μου από 5 χρονών, δεν με πήρε τηλέφωνο ούτε καν μετά την Eurovision»



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top